2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Kena parka rotaļu laukumu cer uzbūvēt vēl līdz pirmajam sniegam

Kena parka rotaļu laukumu cer uzbūvēt vēl līdz pirmajam sniegam

Kena parkā visu septembri norit jaunā rotaļu laukuma būvniecība un uzstādīšana. Pēdējā informācija liecina, ka tas varētu tapt gatavs līdz mēneša beigām.

 

Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Kraps jautāts vai kena parka rotaļu laukumu pagūs uzcelt līdz Ziemassvētkiem, smaidot atbildēja, ka tās būs gatavs vēl līdz pirmajam sniegam un tik ilgi nebūšot jāgaida. Kraps prognozēja, ka rotaļu laukumu pabeigs tuvākās nedēļas laikā un pēc tam tiks izziņots tā atklāšanas datums.

 

Jau ziņots, ka pašvaldības atbildīgie speciālisti ir vairākkārt minējuši datumus, kad būs gatavs rotaļu laukums Kena parkā. Maijā tika solīts, ka tas taps līdz pilsētas svētkiem. Vēlāk šis datums mainījās uz 1.septembri. Taču reāli laukuma uzstādīšana sākās tikai septembra sākumā. Tad atbildīgie domes speciālisti solīja, ka rotaļu laukums ekspluatācijā tiks nodots 9. septembrī. Patlaban šis datums pārcelts uz mēneša beigām. Tā kā līdz šim neviens no iepriekš prognozētajiem termiņiem nav apstiprinājies, ir maz ticams, ka šoreiz tiešām beidzot būs tapis pilsētas galvenais bērnu rotaļu laukums.

 

Jau ziņots, ka topošais bērnu rotaļu laukums, kura izmaksas ir vairāk nekā 42 tūkstoši eiro (neieskaitot PVN), iecerēts kā Jēkabpils centrālais bērnu laukums, kas atšķirsies no daudzdzīvokļu māju kvartālos esošajiem gan ar iekārtu daudzveidību, gan ar īpašu gumijas segumu.

Komentāri (0-3/3)

  • Ieva
    02.07.2018 18:25
    Patlaban pa nakti laukumiņu sargā celtnieki, vienmēr kāds guļ automašīnā līdzās laukumam, kas sargās, kad tas būs nodots ekspluatācijā? Un kā tas izturēs ziemu? Un cik skaists, drošs un bērniem tīkams tas būs pavasarī? vai nesanāks tā, ka gaidot līdz nākamai vasarai, bērni tā arī netiks pie rotaļu laukuma, jo pa ziemu tas būs sapostīts? ja ņem vērā, ka tagad Kena parks ir vietējo dzērāju iecienītākā vieta, viņi nekautrējas dzerstīties parkā gaišā dienas laikā, bet naktīs tur pulcējas kompānija pie kompānijas... bail vēlākā stundā cauri parkam iet...
  • Vispār
    02.07.2018 18:25
    Spriežot pēc tā, kā rotaļu laukumu jau tagad aktīvi lieto bērni, pēc pirmā sniega laukumiņš jau varētu būt nolietojies....
  • ..
    02.07.2018 18:25
    Pēc līguma bērnu laukumiņš bija jāpabeidz 9.septembrī. Vai izpildītājam tiks piemērotas soda sankcijas?

Atstājiet komentāru