2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Līdz pilsētas svētkiem, visticamāk, nepagūs uzbūvēt bērnu rotaļu laukumu Kena parkā (FOTO)

Līdz pilsētas svētkiem, visticamāk, nepagūs uzbūvēt bērnu rotaļu laukumu Kena parkā (FOTO)

Jēkabpilī, Kena parkā sākušies darbi pie bērnu rotaļu laukuma izbūves. Patlaban tiek novāktas vecās plāksnes, kas atrodas vietā, kur taps jaunā būve. Tomēr līdz pilsētas svētkiem 8.augustā, kā sākotnēji tika solīts, visticamāk, rotaļu laukuma izbūvi pabeigt nepaspēs.

 

Jēkabpils Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičš skaidro, ka līgums ar uzņēmēju neparedz bērnu rotaļu laukuma izbūvi Kena parkā līdz pilsētas svētkiem. Iepriekš sacītais, ka laukums taps līdz pilsētas svētkiem, esot bijis vēlamais nevis solītais.

 

Raits Sirmovičs piebilda, ka rotaļu laukuma izbūve nav atkarīga tikai no uzņēmēja, kas to būvē, bet arī no piegādātājiem. Laukumam ir paredzēts porainās gumijas segums, tāpat arī esot vajadzīgas vēl vairākas citas detaļas, kas tiek piegādātas no ārzemēm.

 

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs norāda, ka līdz pilsētas svētkiem bērnu rotaļu laukums Kena parkā noteikti būtu uzbūvēts, ja to veidotu līdzīgu kādi ir pilsētas daudzdzīvokļu māju pagalmos. Kena parkā esot vēlme izveidot īpašu jeb pilsētas centrālo rotaļu laukumu, ar nepieciešamajiem drošības segumiem un citām konstrukcijām, tāpēc mainījusies koncepcija un topošais laukums esot kļuvis ne tikai sarežģītāks, bet arī divas reizes dārgāks. Salcevičs piebilda, ka rotaļu laukumu šovasar noteikti uzbūvēs, taču vai pagūs to izdarīt līdz pilsētas svētkiem, to solīt nevarot.

Komentāri (0-5/5)

  • Jēkabpiliete
    02.07.2018 18:25
    Katru dienu eju uz rimi, un godīgi sakot, pusotra mēneša laikā neesmu redzējusi, ka strādnieki strādātu Kena parkā. Ar vārdu STRĀDĀTU, es domāju tiešu nozīmi. :) Tā, ka lai veicas līdz nākamajai vasarai visu pabeigt.
  • kince
    02.07.2018 18:25
    Kādu laiku jau zināms?ka svētki būs 8augustā,vai tad tiešām nevarēja remontdarbus uzsākt laicīgi,jo tomēr nu labi lai paliek tie svētki,bet vasara tak drīz veigsies bērniem atkal būs skola utt,vai tad nevar ieplānot tā lai bērniem ir arī vasara jau kur rotaļāties.
  • ūpis
    02.07.2018 18:25
    viss ir zināms, jāseko tikai līdzi :) 7-8 aug.

    http://www.jkp.lv/lv/pilsetas_svetki_2015/open-news:425081
  • Velta
    02.07.2018 18:25
    par Jēkabpils pilsētas svētkiem, programmu, datumiem jau vēl kultūras pārvalde nav oficiāli izziņojusi... bet cik man zināms - tad 8.augustā.
  • Lelde
    02.07.2018 18:25
    Labdien! Sakiet, lūdzu, kurā datumā ir pilsētas svētki? :)

Atstājiet komentāru