2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Grāmatnīcas “Aisma” ēkas fasādes atjaunošana izmaksājusi 20 000 eiro

Grāmatnīcas “Aisma” ēkas fasādes atjaunošana izmaksājusi 20 000 eiro

Jūlija sākumā atjaunots ēkas, kurā atrodas grāmatnīca “Aisma”, marta sākumā nobrukušais stūris. Turklāt fasādes atjaunošana veikta visai ēkai.

 

“Atjaunojām nobrukušo ēkas stūri, kā arī vairākas citas vietas, kur apmetums bija nobrucis, kā arī nostiprinājām mūri un ēku nokrāsojām. Darbi kopumā izmaksāja 20 000 eiro,” stāsta Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs.

 

Tuvākajā laikā paredzēts veikt arī sienas gleznojumu uz brandmūra virs ieejas grāmatnīcā. Tur tiks veidots sižets par Vasiliju Strūvi. Gleznojumu veiks māksliniece no Līvāniem Svetlana Kuļgajeva.

 

Jau ziņots, ka marta sākumā nobruka stūris ēkai Jēkabpilī, Brīvības ielā 157, kurā atrodas grāmatnīca “Aisma”. Sarkano ķieģeļu ēka pieder Jēkabpils pilsētas pašvaldībai. Vieta, kur notika nobrukums bija ierobežota, lai garantētu garāmgājēju drošību.

 

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis iepriekš sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka nobrucis ēkas apmetums, kas neradot drošības draudus ēkai kopumā un tās apmeklētājiem.

Komentāri (0-1/1)

  • Dakteris Tirsa
    02.07.2018 18:23
    Sen neesat skatījušies seriālu par mani :)

Atstājiet komentāru