2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbosies ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru

Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbosies ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru

Otrdien, 9.jūnijā Jēkabpils pilsētas pašvaldību darba vizītē apmeklēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes loceklis Imants Kanaška, komercdirektors Raimonds Ozoliņš un valdes padomniece reģionālajos jautājumos Ilze Brice.


Tikšanās laikā ar domes priekšsēdētāju Leonīdu Salceviču un priekšsēdētāja vietnieku tautsaimniecības jautājumos Aivaru Krapu tika pārrunāta turpmākā pašvaldības un kameras sadarbība uzņēmējdarbības veicināšanas jautājumos, kā arī parakstīts sadarbības līgums.


Sadarbības līgums paredz regulāru informācijas apmaiņu starp pašvaldību un kameru par uzņēmējdarbības attīstībai saistošām aktualitātēm, sadarbību jaunu investoru piesaistei uzņēmējdarbības veicināšanai pašvaldības teritorijā, kā arī sadarbību abām pusēm saistošu kursu, semināru, konferenču un izstāžu rīkošanā.


Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ir brīvprātīga, politiski neitrāla biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju nevalstiskā organizācija, kura apvieno 1 270 uzņēmumus, 59 nozaru asociācijas, 6 pilsētu uzņēmēju klubus un 14 citas uzņēmēju apvienības. LTRK pārstāv uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, kā arī sniedz pakalpojumus, lai Latvijā būtu izcili uzņēmumi, izcilā uzņēmējdarbības vidē. LTRK darbojas trīs jomās - uzņēmējdarbības vide, uzņēmumu konkurētspēja un eksports.

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru