2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aicina reģistrēt mājdzīvniekus

Aicina reģistrēt mājdzīvniekus

1. marta līdz 30.aprīlim Jēkabpils pilsētas pašvaldībā ir reģistrēti 311 kaķi un 131 suns, pašvaldības nodeva par mājdzīvniekiem apmaksāta 1148,64 euro apmērā.

Mājdzīvnieki, kuri nav mikročipēti, ir jāreģistrē Pašvaldības izveidotajā datu bāzē pie Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētsaimniecības departamenta Saimnieciskās nodaļas saimniecības pārzines Ilzes Akilovas Brīvības ielā 45, Jēkabpilī 3.stāvā 312.kabinetā.

Maksa par mājdzīvnieka reģistrāciju un reģistrācijas pazīšanās zīmes izsniegšanu ir 0,90 euro. Pašvaldības ikgadējā nodeva no šā gada aprīļa ir 7,00 euro par suni, bet par kaķi – 3,00 euro. Nodeva ir jāmaksā katru gadu par katru suni vai kaķi atsevišķi. Nodeva samazināma par 50% maza izmēra suņu, kuru skausta augstums nepārsniedz 30 cm, turēšanu.

Nodeva par mājas dzīvnieku turēšanu nav jāmaksā viendzīvokļa dzīvojamo māju īpašniekiem.

No nodevas par mājas dzīvnieku turēšanu atbrīvotas – politiski represētās personas, nacionālās pretošanās kustības dalībnieki, viendzīvokļa dzīvojamo māju īpašnieki par Mājas dzīvnieku turēšanu, personas ar I un II grupas invaliditāti par viena (pirmā) suņa un/vai kaķa turēšanu.

 Jēabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru