2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

VID ģenerāldirektore darba vizītē apmeklēs Jēkabpili

VID ģenerāldirektore darba vizītē apmeklēs Jēkabpili

Lai veicinātu abpusēju dialogu ar vietējo pašvaldību amatpersonām un uzņēmumu pārstāvjiem Latvijas reģionos par aktuālo situāciju nodokļu administrēšanas un tās pilnveidošanas jomā, Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone ceturtdien, 23.aprīlī dosies darba vizītē uz Jēkabpili, portālu Radio1.lv informēja VID Sabiedrisko attiecību daļa.

 

Jēkabpils apmeklējuma laikā VID ģenerāldirektore I.Pētersone tiksies ar Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāju Leonīdu Salceviču un citiem tuvējo novadu – Jēkabpils, Krustpils, Salas, Aknīstes, Viesītes, Neretas, Skrīveru, Kokneses, Aizkraukles un Pļaviņu - vadītājiem un atbildīgajām amatpersonām. Tikšanās laikā plānots pārrunāt aktuālo situāciju saistībā ar fizisko un juridisko personu nodokļu nomaksu, iespējamo sadarbību ēnu ekonomikas mazināšanā un uzklausīt priekšlikumus informācijas apmaiņas pilnveidošanas jomā.

 

Tiekoties ar novadu uzņēmējiem, VID vadītāja informēs par dienesta jau īstenotajām aktivitātēm un to rezultātiem sniegto pakalpojumu klāsta paplašināšanā un pilnveidošanā, kā arī atbildēs uz uzņēmējiem aktuāliem jautājumiem un uzklausīs viņu priekšlikumus par iespējamo savstarpējās sadarbības attīstību un pilnveidošanu.

 

Jēkabpils apmeklējuma ietvaros I.Pētersone arī viesosies pie iestādes darbiniekiem VID Jēkabpils klientu apkalpošanas centrā, bet vizītes noslēgumā plānots apmeklēt uzņēmumu „Ošukalns”.

 

VID ģenerāldirektore regulāri apmeklē Latvijas reģionus, lai tiktos ar vietējiem uzņēmējiem, pašvaldību pārstāvjiem un novados strādājošiem iestādes darbiniekiem. Līdz šim jau notikušas vizītes Liepājā, Ventspilī, Valmierā, Gulbenē, Jelgavā, Ogrē, Līvānos, Rēzeknē, Talsos, Kuldīgā, Daugavpilī, Tukumā, Balvos, Dobelē un tagad arī Jēkabpilī.

Atstājiet komentāru