2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Jēkabpilī izvietots Lieldienu vides noformējums (FOTO)

Jēkabpilī izvietots Lieldienu vides noformējums (FOTO)

Šodien Jēkabpilī izvietots Lieldienu vides noformējums.

 

Vecpilsētas laukumā uzstādīti vides objekti olu formā „Optiskās ilūzijas”, ko pērn veidoja divas profesionālas mākslinieces – Jolanta Ābele un Sanda Mālniece. Vides objekti 2014.gadā tika iegādāti Liepājā, SIA „Scan-Plast Latvia”.

 

Savukārt krāsainas, dekoratīvas lapas izvietotas Brīvības ielas un Draudzības alejas satiksmes aplī un Rīgas un Madonas ielas satiksmes aplī.

 

Tuvākajā laikā četri krāsu dekori tiks izvietotii satiksmes aplī Vienības ielā, kas turpmāk citā noformējumā tiks uzstādīti arī citu svētku gaidīšanas laikā.
Dekoratīvo lapu atjaunošanas darbu izmaksas ir 150 euro, bet četru krāsu dekoru iegāde izmaksāja 1000 euro.

 

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Skļarska
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste

 

 

Komentāri (0-6/6)

  • marmarika
    02.07.2018 18:22
    Piekrītu pilsētniecei- bezgaumība, īpaši jau tās olas. Līdzīgas idejas redzamas arī citās pilsētās - piemēram, Jelgavā, acīmredzot, krīze ne tikai ekonomikā, bet arī mākslā...Pilsētvidei būti jāizskatās dabiskākai. Kapēc vispār nestāda vairs košumkrūmus un mūžzaļos augus, kas arī pelēkā pavasarī būs gana skaisti? Tas būtu ilglaicīgs ieguldījums. Šīs varen dārgās butaforijas pēc neilga laika taču norakstīs un izmetīs.
  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Ir nu gan mākslas pazinēju un lietpratēju un kultūrtrēģeru bars atkal te nolasījes! Ka tik kaut ko apriet. Nez pašiem pagalms un kāpņu telpa sakopta? Vai tikai pa logu, vēderu kasīdami, lūrat kā sētniece jūsu samētātos mēslus vāc?
    :-x
  • pilsētniece
    02.07.2018 18:22
    bezgaumība.
  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Olas jau pagājušajā gadā cilvekiem ļoti patika. Bērni gaja un fotografējās. Lapas arī krāsainas vel pelekaja pavasarī. Lapu varētu būt arī vairāk
  • trakums
    02.07.2018 18:22
    Šausmas! Drausmīgi bezgaumīgs darbs no galvenās mākslnieces puses! To jau kauns rādīt citiem,bet te vēl summas sauc kas iztērētas bezjēdzīgi
  • es
    02.07.2018 18:22
    Katastrofa..ar katru gadu arvien trakāk..ar katru gadu arvarvien lielāks kauns par pilsētu...

Atstājiet komentāru