2024.gada 13. maijs

Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Pie Jēkabpils autoostas uzstādīta tūrisma karte

Pie Jēkabpils autoostas uzstādīta tūrisma karte

Tuvojoties tūrisma sezonai, Jēkabpils pilsētas pašvaldība papildinājusi informācijas pieejas punktus pilsētā, izvietojot Jēkabpils tūrisma karti pie pilsētas autoostas.


Līdz šim šādas tūrisma kartes pilsētā bija divās tūristu iecienītās vietās- Vecpilsētas laukumā un pie Krustpils pils. Karte satur plašu informāciju par apskates objektiem pilsētā – Krustpils pili un Jēkabpils vēstures muzeju, arhitektūras pieminekļiem, parkiem, piemiņas vietām, atpūtas un izklaides iespējām. Informācija pieejama latviešu, krievu, angļu un vācu valodās.


Pilsētas viesiem nodrošināta arī plaša informācija par Jēkabpilī pieejamajām ēdināšanas iestādēm un naktsmītnēm, to piedāvātajiem pakalpojumiem, darba laikiem un kontaktinformāciju. Shematiskā karte ataino arī visu kartē ietverto objektu atrašanās vietas. Tūrisma karte ir labs palīgs tiem, kas pilsētā ierodas laikā, kad Tūrisma informācijas centrs ir slēgts.


Atgādinām, ka no 1.oktobra līdz 30.aprīlim Tūrisma informācijas centrs strādā katru darba dienu no plkst. 8:30-17:00. Brīvdienās Tūrisma centrs ir slēgts.
Savukārt vasaras sezonas laikā, t.i. no 1.maija līdz 30.septembrim Jēkabpils tūrisma informācijas centrs strādās darba dienās un brīvdienās no plkst. 8:30 – 17:00 (izņemot oficiālās svētku dienas).

Informāciju sagatavoja:
Zane Vārna
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas tūrisma organizators

Atstājiet komentāru