2024.gada 12. maijs

Ina, Ināra, Inārs, Valija

Līdz 30.aprīlim var iesniegt pieteikumus konkursam vasaras brīvdienu nometņu organizēšanai

Līdz 30.aprīlim var iesniegt pieteikumus konkursam vasaras brīvdienu nometņu organizēšanai

Jēkabpils pilsētas dome apstiprinājusi Jēkabpils pilsētas bērnu un jauniešu vasaras brīvdienu nometņu konkursa nolikumu.
 
Nolikums nosaka kārtību, kādā pašvaldības finanšu līdzekļu saņemšanai jāiesniedz pieteikumi par Jēkabpils pilsētas bērnu un jauniešu vasaras brīvdienu nometņu organizēšanu.
 
Konkursa mērķis ir nodrošināt pilnvērtīgu Jēkabpils pilsētas bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vasaras brīvdienās. Konkurss ir atklāts, tajā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona. Vienas vasaras brīvdienu nometnes organizēšanai finansējums no pašvaldības budžeta nevar pārsniegt 500,00 euro. Lai pretendents piedalītos Jēkabpils pilsētas pašvaldības izsludinātajā konkursā, tam jāiesniedz projekta pieteikums ar tam pievienotiem šajā nolikumā noteiktiem dokumentiem.
 
Pretendentam aizpildīta pieteikuma veidlapa un pievienotie dokumenti jāiesniedz Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā - Brīvības ielā 120, Jēkabpilī, LV – 5201, līdz šī gada 30.aprīlim. Lēmumu par finansējuma piešķiršanu pieņems Jēkabpils pilsētas dome.

Plašāku informāciju par konkursa nosacījumiem lasiet pašvaldības mājas lapā: www.jekabpils.lv, sadaļā Pašvaldība, Dokumenti, Nolikumi.
A.Sleže
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru