2024.gada 11. maijs

Karmena, Manfreds, Milda

Aicina palīdzēt Jēkabpils dzīvnieku patversmei

Aicina palīdzēt Jēkabpils dzīvnieku patversmei

Jēkabpils dzīvnieku patversmē 2014.gadā kopumā pieņemti 317 suņi un kaķi, no tiem adoptēti – 229 dzīvnieki, bet sakarā ar smagu veselības stāvokli eitanazēts 51 dzīvnieks. Bezsaimnieku kaķu sterilizācijas programmas ietvaros sterilizēti 209 kaķi.
 
 
2014.gadā iedzīvotāji Jēkabpils dzīvnieku patversmei ziedojuši 3807.31 euro. Ziedojumi izlietoti dzīvnieku barības iegādei, jauna suņu voljēra izbūvei, patversmes telpu kosmētiskajam remontam, kā arī inventāra iegādei.
 
 
Tik lielam daudzumam iemītnieku esošā patversmes ēka ir par mazu, kā arī tā ir morāli un tehniski novecojusi. Jaunas patversmes ierīkošanai Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir lietošanā nodevusi bijušo veterinārās laboratorijas ēku, kas atrodas tieši pretī esošai patversmes ēkai. Lai dzīvniekus varētu uz to pārvietot, ēkā nepieciešams veikt remontdarbus: ierīkot apkuri, telpas piemērot dzīvnieku vajadzībām.
 
 
Pilsētas iedzīvotāji, kas vēlas palīdzēt ar naudas līdzekļiem ēkas remontam, tos var pārskaitīt uz ziedojumu kontu: LV80UNLA0009003467779, A/S SEB banka PVN Reģ. Nr. LV45403006010 vai arī personīgi nodot dzīvnieku patversmes kopējai Lidijai ar norādi „remonta darbiem". Jēkabpils dzīvnieku patversme būs pateicīga arī pilsētas uzņēmējiem, kas remonta darbiem palīdzēs ar naudas līdzekļiem vai celtniecības materiāliem.
 
 
Ja kādam ir patiesa vēlme tikt pie jauna četrkājaina drauga, tad var „adoptēt" kādu no patversmes suņiem vai kaķiem. Atgādinām, ka dzīvnieku patversme atrodas Jēkabpilī, Zvaigžņu ielā 1A.
 
 
Informāciju publicēšanai sagatavoja:
Lāsma Skļarska
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste

Atstājiet komentāru