2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

No šodienas līdz ceturtdienai būs ierobežota satiksme pār tiltu (SHĒMAS)

No šodienas līdz ceturtdienai būs ierobežota satiksme pār tiltu (SHĒMAS)

No 2. līdz 4. septembrim, sakarā ar ielu būvdarbiem, satiksmes kustība pār tiltu tiks organizēta pa vienu satiksmes joslu. Šajā laika periodā no plkst.7:00 līdz 19:00 kustību pār tiltu regulēs satiksmes regulētāji.
 
 
Otrdien, 2. septembrī SIA „Ošukalns" uzsāks asfaltbetona virskārtas izbūves darbus Neretas un Vienības ielas krustojuma posmā. SIA „Saldus ceļinieks" informē, ka arī Vienības un Kļavu ielas rotācijas aplī tiks veikta asfaltbetona virskārtas izbūve.
 
 
Sabiedriskā transporta kustība no 2.septembra tiks novirzīta caur degvielas uzpildes staciju „Viada" un veikala „Mego" teritoriju.
 
shema 1501-00 
 
Savukārt no 3. līdz 4.septembrim ir plānots veikt asfaltbetona virskārtas izbūvi Vienības ielas posmā no tilta līdz Vienības un Kļavu ielas rotācijas aplim, kā arī no Vienības un Kļavu ielas rotācijas apļa līdz Brīvības ielai. Sabiedriskā transporta kustība šajās dienās tiks novirzīta pa Neretas ielu, Ledus ielu un veikala „Mego" teritoriju.
 
shema 1601-00
 
Vienības ielā, Neretas ielā, Rīgas ielā un Kurzemes ielā pirms rotācijas apļa tiks izvietoti satiksmes regulētāji. Informējam, ka satiksme ar regulētājiem tiks organizēta līdz būvniecības procesa beigām.
 
 

Iespējams, nedēļas beigās tiks veikti būvdarbi arī jaunajā rotācijas aplī, kuri ietekmēs satiksmes organizāciju pilsētā.
 
 
Autovadītāji tiek aicināti uzmanīgi sekot līdzi satiksmi regulējošām ceļa zīmēm.
 


Margita Liepiņa,
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
 

Atstājiet komentāru