2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Iespējams zvanīt bez maksas

Iespējams zvanīt bez maksas

Ikviens iedzīvotājs Jēkabpils pilsētas pašvaldību var sazvanīt pa bezmaksas informatīvo tālruni 80205008, tādējādi netērējot liekus finanšu līdzekļus.

Piezvanot pa šo tālruni, fiziskas vai juridiskas personas var izteikt savus priekšlikumus un ierosinājumus pašvaldībai par pilsētas attīstības un labiekārtošanas jautājumiem, kā arī citām jomām, kas attiecas uz pilsētu.

Pašvaldībā bezmaksas informatīvais tālrunis darbojas jau četrus mēnešus. Kā informē pašvaldības Vienas pieturas aģentūras vadītāja Anita Moskovska, mēnesī uz šo tālruni vidēji tiek saņemti 50 zvani. Zvanītāji galvenokārt ir fiziskas personas, kas interesējas par dažādiem ar pilsētu un pašvaldību saistītiem jautājumiem, piemēram, par apgaismojumu un remontdarbiem pilsētā, par iestādes „Jēkabpils pilsētas pašvaldība" vadības un darbinieku kontaktinformāciju, to pieņemšanas laikiem, kā arī par cita veida jautājumiem, kas saistīti ar pašvaldības darbu. No kopējā saņemto zvanu skaita lielākoties uz uzdotajiem jautājumiem klientu apkalpošanas speciālisti ir snieguši atbildi uzreiz.

Uz tālruņa numuru 80205008 var zvanīt darbadienās- no pirmdienas līdz piektdienai, no plkst. 8.30-17.00. Uz tālruņa zvaniem atbild pašvaldības Vienas pieturas aģentūras darbinieki, kuri nepieciešamības gadījumā savieno ar attiecīgo nodaļu vai arī sniedz kontaktinformāciju par pašvaldību un citām tās pakļautībā esošajām iestādēm.

Atgādinām, ka bezmaksas informatīvais tālrunis ieviests, lai pašvaldība būtu pieejama un sasniedzama iedzīvotājiem, kā arī lai būtu iespēja sazvanīt pašvaldību, netērējot finanšu līdzekļus.

Atstājiet komentāru