2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpils domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietnieces amatā iecelta Laura Afanasjeva

Jēkabpils domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietnieces amatā iecelta Laura Afanasjeva

Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietnieces amatā iekšējā konkursa kārtībā iecelta Laura Afanasjeva.
 
 
Portāls Radio1.lv jau ziņoja, ka Jēkabpils dome maija pēdējā sede apstiprināja lēmumu par jaunas štata vietas – Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks – izveidi.
 
 
Pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā strādā seši cilvēki: nodaļas vadītāja Margita Liepiņa, sabiedrisko attiecību speciālistes Aiga Sleže un Laura Afanasjeva, jaunatnes lietu speciāliste Lāsma Skļarska, kā arī Jēkabpils Tūrisma informācijas centra darbinieces: tūrisma informācijas konsultante Daina Eglīte un tūrisma organizatore Zane Vārna. Šīs nodaļas darbinieku mēnešalgas ir no 592 līdz 963 eiro pirms nodokļu nomaksas.
 

Komentāri (0-3/3)

  • aaa
    02.07.2018 18:16
    Jautājums redakcijai: konkrēti, kas manā pirmajā komentārā atbilda Jūsu minētajiem komentāra dzēšanas iemesliem?
  • Redakcija
    02.07.2018 18:16
    Atbilde komentētājam Zave: Redakcija dzēš visus komentārus, kas ar nepamatotiem/ nepierādāmiem faktiem vai kā citādi aizvainojoši skar personālijas/konkrētu cilvēku un, kuros netiek komentēts par raksta tēmu. Portāls Radio1.lv nav vieta, kur var paust naida runu pret kādu cilvēku, iestādi vai uzņēmumu.
  • Zave
    02.07.2018 18:16
    Kādēļ tiek dzēsti komentāri? Pie šī konkrētā raksta dienā bija divi.

Atstājiet komentāru