2024.gada 11. maijs

Karmena, Manfreds, Milda

Jēkabpili šodien apmeklēs jaunais pašvaldību lietu ministrs Romāns Naudiņš

Jēkabpili šodien apmeklēs jaunais pašvaldību lietu ministrs Romāns Naudiņš

Šodien Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Romāns Naudiņš kopā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentāro sekretāru Eināru Cilinski apmeklēs Jēkabpili, portālu Radio1.lv informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Sleže.
 
 
Jēkabpils pilsētas pašvaldībā ministrs ieradīsies pulksten trijos pēcpusdienā, tiksies ar domes vadību un pašvaldības speciālistiem, pēc tam paredzēts atsevišķus infrastruktūras objektus, kas īstenoti ar Eiropas Savienības fondu līdzfinansējumu apmeklējums, piemēram, pilsētas aizsargdambja, Vecpilsētas laukuma un citu.
 
 
Pašvaldību lietu ministrs šodien rīta pusē ir devies uz Rugāju novadu, bet vēlāk tiksies arī ar Jēkabpils novada vadību un deputātiem.
 
 
Jēkabpils apmeklēšana Romānam Naudiņam ieplānota divu dienu vizītē Latgales un Zemgales pašvaldībās. Vakar ministrs darba vizītes laikā tikās ar Balvu, Baltinavas un Viļakas novada vadītājiem, kā arī domes deputātiem ar mērķi pārrunāt pašvaldībai aktuālus jautājumus. Tāpat tika diskutēts arī par Eiropas Savienības fondu plānošanu nākamajam periodam.
 
 
Ministrs jau iepriekš uzsvēris, ka būtiski turpināt aizsākto darbu pie līdzsvarotas reģionu attīstības Latvijā, apzinoties, ka dzīve nenoris tikai Rīgā vai tās apkārtnē, bet arī ārpus šīm robežām.

Atstājiet komentāru