2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpils pašvaldības izpilldirektora amatā iecelts Guntars Gogulis

Jēkabpils pašvaldības izpilldirektora amatā iecelts Guntars Gogulis

Jēkabpils dome 3.aprīlī pašvaldības izpilddirektora amatā iecēla līdzšinējo Administratīvā departamenta direktoru Guntaru Goguli.
 
 
Jēkabpils domes sēdē kā papildu jautājumi tika izskatīti līdzšinējā izpilddirektora Daiņa Līča iesniegums ar lūgumu atbrīvot viņu no ieņemamā amata veselības problēmu dēl un pārcelt darbā par Jēkabpils Ceļu, ielu fonda un pārvadājumu nodaļas vadītāju. Viņa iesniegums tika apstiprināts un turpmāk Dainis Līcis ieņems Jēkabpils pilsētas pašvaldības Ceļu, ielu fonda un pārvadājumu nodaļas vadītāja amatu. Šajā nodaļā pagaidām ir vakantas darbinieku vietas.
 
 
Jēkabpils domes šodien pieņemtais lēmums paredz atļaut Guntaram Gogulim savienot Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektora amatu ar valdes locekļa un prokūrista amatiem SIA „Jēkabpils pakalpojumi" un atbildīgā darbinieka un prokūrista amatiem SIA „Jēkabpils ūdens".
 
 
Pirms balsojuma par Guntara Goguļa iecelšanu amatā, deputāts Aigars Nitišs jautāja, kāda būs jaunā izplddirektora darbības platforma. Guntars Gogulis deputātiem atbildēja, ka krasas pārmaiņas nav gaidāmas, jo izpilddirektors stradā saskaņā ar domes lēmumiem, turklāt šogad plānotie darbi notiek saskaņā ar jau apstiprināto 2014.gada budžetu un jauni priekšlikumi iespējami tikai gatavojot nākamā gada budžetu.
 
 
Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs pasvaldības vārdā Guntaru Goguli sveica jaunajā amatā ar lielu rožu pušķi.
 

Komentāri (0-1/1)

  • jaa
    02.07.2018 18:16
    pēc sejas vaibstiem šāds cilvēks tik tiešām daudz nekā solīt nevar :) standarts paliek standarts

Atstājiet komentāru