2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Krapa un Raščevska vajadzībām dome iegādāsies Škodas par 49 980 eiro

Krapa un Raščevska vajadzībām dome iegādāsies Škodas par 49 980 eiro

Jēkabpils pilsētas dome ņems Valsts kasē 49 980 eiro aizņēmumu divu vieglo automašīnu iegādei, kas nepieciešamas pašvaldības autonomo funkciju veikšanai.
 
Finanšu komitejas sēdē Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs skaidroja, ka par aizņemtajiem līdzekļiem plānots iegādāties divas automašīnas "Škoda", kas paredzētas pašvaldības priekšsēdētāja vietnieku Jāņa Raščevska un Aivara Krapa vajadzībām.
 
Viņi līdz šim izmantoja vecākas automašīnas "Audi" un "Škoda". Vienu no tām paredzēts pārdot, bet otru nodot lietošanai domes Pilsētsaimniecības departamentam, konkrēti būvvaldei.
 
Aizņēmumu plānots ņemt uz pieciem gadiem ar Valsts kases noteikto gada aktuālo procentu likmi. Pamatsummas atlikto maksājumu plānots sākt pēc viena gada. Aizņēmuma pamatsummas un procentu atmaksu Jēkabpils pilsētas dome garantē ar pašvaldības budžetu.
 
Aizņēmuma ņemšanu atbalstījuši Jēkabpils pilsētas domes Finanšu komitejas locekļi. Galīgo lēmumu šajā jautājumā paredzēts pieņemt rīt Jēkabpils domes sēdē.

Komentāri (0-3/3)

  • Patriots
    02.07.2018 18:16
    varbūt var nopirkt kādas lietotas mašīnas līdz 5k Eiro?
  • Swarka
    02.07.2018 18:16
    Ha, kārtējie liekie tēriņi.
    Ja jau vienu no viņām plāno pārdot, bet otru atdot būvvaldei, tas nozīmē, ka abas ir ejošas, tad nafig pirkt jaunas?
    Nopērk būvvaldei kādu mašīnu pa 5k eurikiem un vualāā jēkabpilieši par 44k Eur mazāk kādam parādā.
  • isgla
    02.07.2018 18:16
    Pag? vai sanāk ka tā zilā škoda ar kuru A.K. vizinās gan sestdienās gan svētdienās un ne tikai pa jēkabpili ir domes dienesta auto ?

Atstājiet komentāru