2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Leonīds Salcevičs tiekas ar Eināru Repši

Leonīds Salcevičs tiekas ar Eināru Repši

Šodien partijas "Latvijas Attīstībai" līderis Einārs Repše, kopā ar saviem partijas biedriem, to vidū arī bijušo Jēkabpils domes deputātu Vladimiru Reskāju,  tikās ar Jēkabpils domes priekšsēdētāju Leonīdu Salceviču un deputātiem, kas pašvaldībā ievēlēti no "Jēkabpils reģionālās partijas".
 
"Viņi domi apmeklēja sava plānotā brauciena pa Latviju laikā. Mēs uzklausījām Eināra Repšes redzējumu par Latvijas attīstību, konkrētu sarunu par iespējamo sadarbību ar Reģionālo partiju nebija. Mēs nesitām viens otram saujā," smaidot sacīja Leonīds Salcevičs.
 
Viņš piebilda, ka "Jēkabpils regionālā partija" vēl nav lēmusi vai startēs Saeimas vēlēsanās un, ja startēs tad ar kādu politisko spēku kopā. Salcevičs atzina, ka viņam bijis simpātisks Repšes redzējums Latvijas attīstībai. Arī Salcevičs uzskata, ka veiksmīgai attīstībai Latvija ir pārāk sadrumstalota.
 
"Ir jāsamazina pašvaldību skaits. Mans redzējums, ka Latvijā jābūt deviņām pašvaldībām, proti, deviņas lielās pilsētas ar apkārtējiem novadiem. Tāpat arī Latvijas attīstībai jānotiek vienmērigi, nevis atsevišķās vietās veidojot "zaļās oāzes", bet citās neveicinot attīstību," piebilda Salcevičs.
 
Partija "Latvijas Attīstībai" šodien Jēkabpilī rīkoja diskusiju "Birokrātijas mazināšana valsts pārvaldē" un šodien pilsētā ieradās partijas autofurgons, kas apceļo visu Latviju.
 
Foto: No partijas "Latvijas Attīstībai" Twitter konta.

Atstājiet komentāru