2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes 2021.gada 17.augustā

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes 2021.gada 17.augustā

Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes pulksten 11.00 un 16.00

Aknīstes pilsētas centrā, Skolas ielā 2A uzsākta daudzfunkcionāla laukuma izbūve. Laukums būs paredzēts kā centrālā novada iedzīvotāju un viesu pulcēšanās vieta, kurā paredzēti svinīgi un svētku pasākumi 4.maijā, 11.novembrī, 18.novembrī un citos Latvijas valstij, Jēkabpils novadam un Aknīstei nozīmīgos svētkos.  Būvdarbus objektā veic SIA "Titāns".

Viesītē ir noslēdzies LEADER projekts, kura rezultātā tika atjaunots Mīlestības takas bruģa segums no Brīvības ielas līdz Viesītes mazajam ezeriņam. Lai gājēju celiņu padarītu interesantu ģimenēm ar bērniem, skolu audzēkņiem un pilsētas viesiem, uz bruģa tapušas 3 spēles ar veiklības uzdevumiem. Taka papildināta ar soliņu un atkritumu urnu, kā arī informācijas stendu, kurā asprātīgu pantiņu veidā cilvēki tiek informēti par uzvedības normām, atrodoties dabā. 

21. augustā Gārsenes pils teritorijā notiks tradicionālie Gārsenes sporta svētki. Svētku atklāšana paredzēta laukumā pie Gārsenes pils plkst. 9:30. Sporta sacensībās aicinātas pieteikties komandas 6-10 dalībnieku sastāvā. Komandai jāpiesaka dalībnieku saraksts līdz 21. augustam plkst. 9:00, reģistratūrā pie Gārsenes pils. Paralēli sporta veidiem komandās, ikvienam būs iespējams izmēģināt savus spēkus arī individuālajos sporta veidos. Vairāk informācijas skatīt novada mājaslapā jekabpils.lv un facebook lapā Jekabpils novads.

Un vēl

13.augustā sporta laukumā pie Aknīstes vidusskolas norisinājās pludmales volejbola turnīrs “Smiltis 2021” 2. posms. Šajā posmā piedalījās 15 komandas. Jau nākamais, 3.posms, notiks 20.augustā Jēkabpils Mežaparkā. Pieteikt komandu uz katru posmu var ne vēlāk kā dienu iepriekš līdz plkst. 13.00, aizpildot pieteikuma anketu, vai pie sacensību organizatora, sūtot pieteikumu. Kopumā volejbola turnīrā ir paredzēti 4.posmi. Sīkāka informācija pieejama Jēkabpils novada un Jēkabpils sporta centra mājaslapās.

Foto: Spodra Purviņa

Atstājiet komentāru