2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2015.gada 2.decembrī

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2015.gada 2.decembrī

Preiļu novada ziņas pulksten 16.00 un 19.00

 

Lai Preiļu novada vizuālais noformējums radītu svētku noskaņu Ziemassvētkos un sagaidot Jaungadu, kā arī, lai veicinātu iedzīvotāju un uzņēmēju aktīvu līdzdalību svētku noformējuma veidošanā, Preiļu novada dome jau trešo gadu izsludina konkursu „Skaistākais Ziemassvētku noformējums”. Ēku vai objektu konkursam var pieteikt tā īpašnieks vai jebkura cita fiziska vai juridiska persona līdz 17. decembrim. Konkursam var pieteikties Preiļu novada domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā klātienē vai elektroniski - sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: dome@preili.lv. Noformējumu vērtēs četrās kategorijās: privātmāju noformējums; daudzstāvu dzīvojamo māju noformējums; uzņēmumu un sabiedrisko ēku noformējums; valsts un pašvaldības iestāžu ēku noformējums. Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā kategorijā saņems balvas. Dalībnieku apbalvošana notiks 29. decembrī Gada Lielās balles laikā. Ar konkursa nolikumu un pieteikuma formu var iepazīties www.preili.lv.

 

8. decembrī plkst. 17. 30 Preiļu kultūras namā notiks dokumentālās filmas “Prāta vētra: starp krastiem” demonstrēšana. Pirmo reizi grupa atklāti stāstīs par kopābūšanu, krīzēm un prieka brīžiem. Šī būs iespēja būt klāt grupas jaunākā albuma tapšanas procesos Berlīnē un redzēt vēsturiskus kadrus no arhīviem. “Filma ir mēģinājums atbildēt uz jautājumiem: kas ir tas, kas veido “Prāta Vētras” fenomenu, kādēļ cilvēki viņus mīl un reizē arī kritizē, kā grupa ir spējusi uzveikt daudzās krīzes un tomēr palikt kopā jau 25 gadus?

 

9. decembrī plkst. 11.00 Preiļu novada uzņēmējdarbības centrā, Kooperatīva ielā 6 norisināsies informatīvs seminārs uzņēmējdarbības uzsācējiem. Seminārā Valsts ieņēmumu dienesta pārstāvis informēs par aktualitātēm jaunajiem nodokļu maksātājiem, Attīstības finanšu institūcija ALTUM stāstīs par finanšu piedāvājumiem uzņēmējdarbības uzsācējiem, Nodarbinātības valsts aģentūras Preiļu filiāle iepazīstinās ar pasākumu „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai”, Preiļu novada uzņēmējdarbības konsultante informēs par pieejamajiem biznesa atbalsta instrumentiem Preiļu novadā, kā arī seminārā jaunais uzņēmējs dalīsies ar savu veiksmes stāstu. Pieteikšanās dalībai seminārā līdz 7. decembrim pa tālruni 26636243.

Un vēl

 PREIĻU NOVADA SOCIĀLAIS DIENESTS izsludina konkursu uz vakanci – SOCIĀLAIS DARBINIEKS. Ar pretendentam izvirzītajām prasībām var iepazīties pašvaldības mājas lapā www.preili.lv. Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 10.  decembrim jāiesniedz Preiļu novada Sociālajā dienestā, Preiļos, Aglonas ielā 1A, slēgtā aploksnē adresētu konkursam „uz vakanto amatu – sociālais darbinieks”. Papildu informācija pa tālruni: 65320123, 28638567 vai e-pastu: soc.dienests@preili.lv

Preiļu novada ziņas sagatavoja pašvaldības mājas lapas satura redaktore Jolanta Upeniece

 

Atstājiet komentāru