2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpils Radio1 Novadu ziņas 2015.gada 1.decembrī

Jēkabpils Radio1 Novadu ziņas 2015.gada 1.decembrī

Radio1 novadu ziņas pulksten 16.00 un 19.00

Rīt pulksten četros pēcpusdienā Līvānu novada Kultūras centra kamerzālē notiks Līvānu novada pašvaldības mazo grantu projektu konkursa noslēguma pasākums. Tajā atskatīsies uz paveikto un suminās projektu īstenotājus.

Piektdien, 4. decembrī plksten 10 Viesītes novada domē uz tikšanos aicina Viesītes novada biedrības, nodibinājumus un vietējās iniciatīvas grupas, lai runātu par plānotajiem un īstenotajiem projektiem periodā no 2014. līdz 2020. gadam. Diskutēs arī par pašvaldības projektu konkursu, tā pieteikumu aizpildīšanu, ieviešanu un atskaitīšanās kārtību. No 2016. gada Viesītes novada dome plāno finanšu līdzekļus piešķirt konkrētiem mērķiem, arī par tiem tiks runāts pasākumā.

Aknīstē sestdien, 5.decembrī notiks Lielās egles iedegšana. Sestdien pulksten divos dienā Aknīstes bērnu un jauniešu centrā sāksies Adventes koncerts, kurā uzstāsies centra pulciņu dalībnieki un Jēkabpils Arvīda “Zilinska mūzikas skolas Aknīstes filiāles audzēkņi. Pēc tam pulksten četros pēcpusdienā pie Aknīstes novada domes tiks iedegta lielā egle.

Nākamnedēļ, 9. decembrī no plkst. 11.00 Līvānu Inženiertehnoloģiju un inovāciju centrā notiks seminārs „No zivju audzēšanas un izlaišanas dabiskos ūdeņos līdz zvejai, makšķerēšanai un zivju slimībām”. Uz semināru aicināti zivju audzētāji un makšķernieki.

Sestdien, 9. decembrī plkst.11.00 Vārkavā, Kovaļevsku ielā 6, psihologa pieņemšanas telpās, notiks biedrības ģimenes palīdzības centrs „Ligzda” organizētais seminārs „Iesaistīšanās savas sociālās situācijas uzlabošanas pasākumos”. Uz to aicinātas vistrūcīgākajām personām, kuras saņem Eiropas Atbalsta fonda pārtikas, higiēnas pakas.

Un vēl

Sākot no 2015.gada 1 .janvāra Kokneses sporta centra statistikas nodaļa apkopo novada sportistu sasniegumus sportā un gada beigās vēlās izteikt pateicību labākajiem novada sportistiem un sportistēm, kā arī informēt novadniekus par koknesiešu izcilajiem rezultātiem sportā gan jaunatnes, gan pieaugušo, gan veterānu vecuma grupās. Godināmo sarakstā ir vairāk nekā 90 sportistu. Pasākums notiks 19.decembrī plkst.19:30, Kokneses sporta centra 2.stāvā. Pasākuma laikā tiks apbalvotas arī “Ielu sacensību 2015” labākās komandas. Pasākuma pirmajā daļā notiks labāko sportistu godināšana un sveikšana, bet pēc svinīgās daļas būs balle.

Atstājiet komentāru