2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpils Radio1 Pļaviņu novada ziņas 2015.gada 31.augustā

Jēkabpils Radio1 Pļaviņu novada ziņas 2015.gada 31.augustā

Radio1 Pļaviņu novada ziņas pulksten 16.00 un 19.00

 

Pļaviņu novada dome izsludina pieteikšanos uz SIA “Pļaviņu Komunālie pakalpojumi” valdes locekļa amatu. Pretendentiem tiek izvirzītas šādas prasības:

 

Atbilstība Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. panta otrās daļas prasībām, kas noteic, ka šādam amatam nedrīkst izvirzīt personu, kas kurai nav augstākās izglītības; kura ir bijusi sodīta par tīšu noziedzīgu nodarījumu, neatkarīgi no sodāmības dzēšanas vai noņemšanas; kurai, pamatojoties uz kriminālprocesa ietvaros pieņemtu nolēmumu, ir atņemtas tiesības veikt noteiktu vai visu veidu komercdarbību vai citu profesionālo darbību, ka arī persona kuru tiesa atzinusi par maksātnespējīgu parādnieku.

 

Amata pretendentiem tiek prasīta augstākā izglītība, vēlams inženierzinātnēs vai ekonomikā, vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā, vēlams sertifikāts māju apsaimniekošanā un pieredze komunālo pakalpojumu sniegšanas organizācijas jomā.

 

Tāpat arī pieredze iestādes vai struktūrvienības finanšu līdzekļu plānošanā un izlietošanā; Labas datora lietošanas prasmes (Word, Excel, PowerPoint, Outlook); kā arī zināšanas un pieredze nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, attīstības projektu vadīšanā un uzraudzībā, finanšu vadības jomā un zināšanas par kapitālsabiedrības darbības jomām un zināšanas iepirkumu jomā.

 

Tāpat arī svarīga ir augsta atbildības sajūta, labas saskarsmes iemaņas, prasme strādāt komandā, emocionāla stabilitāte; spēja pastāvīgi organizēt darbu, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par to izpildi un B kategorijas autovadītāja apliecība.


Pretendentiem uz SIA “Pļaviņu Komunālie pakalpojumi” valdes locekļa amatu līdz 14. septembrim pulksten trijiem dienā personīgi jāiesniedz Pļaviņu novada domes klientu apkalpošanas centrā Dzelzceļa ielā 11, Pļaviņas, Pļaviņu novads vai elektroniskā veidā (dome@plavinas.lv) šādi dokumenti: pieteikuma vēstule; CV; Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas; vīzija par SIA “Pļaviņu Komunālie pakalpojumi” darbības organizēšanu un turpmāko attīstības virzību, problēmām un risinājumiem. Papildus informācija pa tālr. 65133860 zvanot Pļaviņu novada domes izpilddirektoram Aivaram Bardovskim.


Uz pārrunām tiks aicināti pretendenti, kuru iesniegtie dokumenti atbilst augstāk minētajām prasībām.
Papildus informācija – www.plavinunovads.lv.

 

Un vēl

 

Pļaviņu novada pašvaldības policija aicina ikvienu interesentu a 3. septembrī plkst. 12:00 doties uz Pļaviņu novada ģimnāzijas sporta stadionu. Valsts policijas kinologs Gints ar dienesta suņiem Dogiju, Drako un Darvinu iepazīstinās ar kinologa darba specifiku un priecēs ar paraugdemonstrējumiem.

Atstājiet komentāru