2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils Radio 1 Preiļu novada ziņas 2015. gada 10. jūnijā

Jēkabpils Radio 1 Preiļu novada ziņas 2015. gada 10. jūnijā

Preiļos aizvadītas Spēkavīru sacensības

Aizvadītajā nedēļas nogalē Preiļos norisinājās šī gada “Autotehnica Latvijas Spēkavīru čempionāta” pirmais posms, kurā deviņi spēcīgākie Latvijas atlēti startēja komandās. Tie bija – mājinieks Artis Plivda no Preiļiem kopā ar Didzi Zariņu un Aivaru Šmauksteli. Māra Rozentāla audzēkņi Jānis Šleckus, Edgars Andersons un Oskars Martužans veidoja otru komandu, bet kā pēdējais trio sacensībās piedalījās Ivars Grahoļskis, Magnuss Vucāns un Jānis Ilgavižs. Kopvērtējumā “Autotehnica Latvijas Spēkavīru čempionāta 2015” komandu sacensībās, iegūstot, 21 punktu, triumfēja Artis Plivda, Aivars Šmaukstelis un Didzis Zariņš. Artis pēc sacensībām atzina, ka mājās startēt esot visvieglāk un līdzjutēji esot liels atbalsts. Otrajā vietā ierindojās Kuldīgas komanda, kurā startēja Oskars Martužans, Edgars Andersons, Jānis Šleckus (17 punkti), bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa trio – Ivars Grahoļskis, Jānis Ilgavižs un Magnuss Vucāns (10 punkti).

***

PREIĻU NOVADA SOCIĀLAIS DIENESTS izsludina konkursu uz vakanci  SOCIĀLAIS DARBINIEKS (1 vakance uz 0,5 slodzi) Ar pretendentam izvirzītajām prasībām var iepazīties www.preili.lv. Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 12. jūnijam jāiesniedz Preiļu novada Sociālajā dienestā, Preiļos, Aglonas ielā 1a. Papildu informācija pa tālruni: 65320123, 28638567 vai e-pastu: soc.dienests@preili.lv Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejs izsludina atklātu konkursu uz vēstures Ar darba aprakstu un prasībām pretendentiem var iepazīties www.preili.lv. Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un CV) iesniegt Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzeja administrācijā (Raiņa bulvārī 28, Preiļos) vai nosūtīt uz e- pastu: muzejs@preili.lv līdz 29. jūnijam.Tālrunis uzziņām - 65322731.

Preiļu novada Jauniešu centra „ČETRI” izsludina LOGO KONKURSU jauniešiem! Konkursa mērķis ir izveidot oriģinālāko un piemērotāko Preiļu novada Jauniešu centra ''Četri'' logo, kas simbolizētu Preiļu novada jauniešu dažādās aktivitātes un kalpotu kā jauniešu centra atpazīstamības veicinātājs novadā un ārpus tā. Konkursā var piedalīties jebkurš jaunietis no 13 līdz 30 gadu vecumam, iesūtot elektroniski savu konkursa darbu uz e-pastu santa.ancane@preili.lv līdz 15. augustam. Uzvarētājs iegūs gandarījumu par paveikto, pārējo jauniešu cieņu un apbrīnu, un naudas Ar konkursa nolikumu var iepazīties www.preili.lv, sīkāka info pa tālr.: 29327010 vai e-pastu:

14. jūnijā aicinām piedalīties Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas pasākumā Preiļos Plkst. 12:00 Preiļu Romas katoļu draudzes dievnamā Sv. Mise un aizlūgums par bojā gājušajiem un mirušajiem represētajiem novada iedzīvotājiem. Plkst. 13:30 Preiļu Mūzikas un mākslas skolas pūtēju orķestra koncerts un ziedu nolikšana pie politiski represēto pieminekļa. Plkst. 14:00 Normunda Puča dokumentālās filmas “Segvārds Vientulis” bezmaksas seanss Preiļu Kultūras nama lielajā zālē.  ikšanās ar režisoru un radošo grupu.

***

20. jūnijā Preiļos Zāļu dienas tirgus! Preiļu novada Uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar Preiļu novada Kultūras centru un Preiļu novada domi 20. jūnijā no plkst. 8:00 līdz 14:00 laukumā Raiņa bulvārī 19, Preiļos organizē Laipni aicināti piedalīties siera sējēji, vainagu pinēji, alus darītāji un citi lauku labumu  Sīkāka informācija pa tālruni 26636243. Pieteikuma anketa tirgotājiem pieejama www.preili.lv vai Preiļu novada Uzņēmējdarbības centrā, Kooperatīva ielā 6 (3. stāvā), Preiļos. Pieteikšanās dalībai tirgū līdz 18. jūnijam.

Atstājiet komentāru