2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpils radio1 Preiļu novada ziņas 2015.gada 11.martā

Jēkabpils radio1 Preiļu novada ziņas 2015.gada 11.martā

 Radio1 Preiļu novada ziņas pulksten 16.00 un 19.00

Preiļu un Riebiņu novada Tūrisma un izglītības centrs rīko bezmaksas izglītojošu semināru  “Kvalitatīva tūrisma produkta izveide”. Tas notiks 16. martā no pulksten vienpadsmitiem līdz četriem pēcpusdienā Preiļos, Kooperatīva ielā 6, Preiļu novada Uzņēmējdarbības centrā, kur aicināti piedalīties esošie un potenciālie tūrisma uzņēmēji, kā arī citi interesenti uz semināru par Kvalitatīva tūrisma produkta izveidi. Lektore - Aivita Heniņa Ķeguma novada domes Kultūras, sporta un tūrisma pārvaldes vadītāja un Latvijas Jūras akadēmijas Jūrskolas lektore. Pieteikšanās semināram līdz 12. martam pa e-pastu: tic@preili.lv vai tālr. 29116431, 653 22041.

 

Preiļu novada mazie vokālisti gatavojas konkursam „CĀLIS 2015”. Ik gadu Preiļos pavasari ieskandina mazie vokālisti konkursā „Cālis”, šogad konkurss notiks 21. martā plkst. 13.00 Preiļu Kultūras namā. Konkursā aicināti piedalīties mazie Preiļu novada iedzīvotāji vecumā līdz PIECIEM gadiem. Konkursa mērķis ir veicināt pirmsskolas vecuma bērnu muzikālās spējas un parādīt savus talantus radošajā pašizteiksmē. Pasākuma organizatori līdz 16. martam aicina pieteikt dziedošos bērnus no Preiļu pilsētas un Preiļu novada izglītības un kultūras iestādēm, kā arī vecāki aicināti pieteikt savus bērnus individuāli.  Divi mazie vokālisti, kuri iegūs titulus ‘’Cālis 2015” un ‘’Vice Cālis 2015, pārstāvēs Preiļu novadu konkursā „CĀĻU CĀLIS 2015” Daugavpilī, kurš notiks 6.aprīlī.

 

Preiļu novada Kultūras centrs aicina līdz 20. martam pieteikties Preiļu novada Sudrabkāzu jubilejas pārus, tie, kuriem laulība ir reģistrēta 1990.gadā, dalībai sarīkojumā “Mans mīļais draugs, tu to jau arī jūti tāpat kā es, un sirds tāpat tev trīc”. Pieteikšanās pa tālruni 65322000 vai e-pastu kcentrs@preili.lv. Sudrabkāzu jubileju sarīkojums norisināsies 28. martā plkst. 19:00 Preiļu Kultūras namā.

 

Un vēl par kultūras un atpūtas pasākumiem Preiļu novadā

 

Piektdien, 13. martā pulksten desmitos vakarā PAKAC telpās, Liepu ielā 2a notiks pasākums “Akustiskā piektdiena kopā ar “All My Reflections”. Grupa „All My Reflections”, kas latgaliski skan „Muni Atspulgi”, tika izveidota pavisam nesen, līdz ar to šis būs puišu pirmais oficiālais koncerts, kura pamatā būs daudz pirmatskaņojumu un vien pāris dziesmu „kaverversijas”. Pēc koncerta - ballīte ar Dj Ervin Main, Mr Happy un Ribeiro. Ieeja 1 EUR.

 

Sestdien, 14. martā pulksten septiņos vakarā Pelēču kultūras namā Teātra izrāde "Ontons i Aņņa" pēc Danckovītes lugas motīviem Sīļukalna amatierteātra uzvedums.  Ieeja par ziedojumiem.

 

Svētdien, 15. martā pulksten trijos dienā biedrības PAKAC telpās Liepu ielā 2a norisināsies 6.tā neformālā jauniešu tikšanās „50 JAUTĀJUMI”, šoreiz viesis - Juris Vucāns.

 

Otrdien, 17. martā  pulksten četros pēcpusdienā biedrība "Sabiedriskais centrs "Līči"" Līčos, Jaunatnes ielā 1 organizē floristikas nodarbību “Lieldienu telpu dekori no siena”. Dalības maksa par nodarbību – 10 EUR. Pieteikšanās līdz 13. martam pa tel. 29609440 /Lidija/.

 

Šīs un citas ziņas plašāk lasiet Preiļu novada pašvaldības mājas lapā www.preili.lv.

 

Preiļu novada ziņas sagatavoja Preiļu novada domes mājas lapas satura redaktore Jolanta Rubine

Atstājiet komentāru