2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils Radio1 Līvānu novada ziņas 2015.gada 9.janvārī

Jēkabpils Radio1 Līvānu novada ziņas 2015.gada 9.janvārī

 

Līvānu novada ziņas pulksten 16.00 un 19.00

 

Līvānu novada dome aicina iedzīvotājus noslēgt komunālā ūdensvada un kanalizācijas sistēmas lietošanas līgumus ar SIA“Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība”. Tas nepieciešams, jo no 2014.gada 1.decembri stājās spēkā jauns ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifs. Tāpat arī ir ieviesta jauna apmaksas kārtība par komunālās ūdesapgādes un kanalizācijas sistēmas lietošanu. Jaunā kārtība paredz, ka privātmāju iedzīvotājiem OBLIGĀTI katra mēneša 20. - 28. datumā jānolasa un jāpaziņo visu ūdens un kanalizācijas patēriņa skaitītāju rādījumus. Uz kuru pamata tiks izrakstīts un piestādīts rēķins par patērēto ūdens un kanalizācijas notekūdeņu daudzumu. Individuālo māju īpašniekiem vai lietotājiem iāpiesakās līguma noslēgšanai pa tālruni 653 81894, vai rakstot uz e-pastu livanu_dzks@inbox.lv. Ir iespējams pieteikt līguma nosūtīšanu pa pastu vai elektroniskā veidā.

 

No 2014. gada 23. decembra sāk darboties Latgales plānošanas reģiona izstrādātā tīmekļa vietne -invest.latgale.lv Tā sniedz ieskatu Latgales investīciju vidē, iepazīstina ar aktuālākajiem investīciju objektiem un projektiem, piedāvā iespēju potenciāliem investoriem izvērtēt un izvēlēties iespējamos investīciju objektus un projektus Latgalē. Latgali kā vietu sava biznesa attīstīšanai ir izmantojuši daudzi Eiropas Savienības, kā arī Krievijas un citu Austrumu valstu uzņēmumi. Taču joprojām Latgalē vēl ir daudz iespēju. Latgales uzņēmēji un pašvaldības šajā mājas lapā var izvietot savus piedāvājumus potenciālajiem investoriem.

 

Turpinām ziņas

 

27.decembrī Rīgā, Sporta muzejā, notika Latvijas sporta veterānu savienības 24tā atskaišu –vēlēšanu konference. Līvānu novadu pārstāvēja Mārīte Vilcāne un delegāte Anna Ivbule. Savienības prezidents Daumants Znatnajs atskaites ziņojumā uzsvēra, ka ir aizvadīts veiksmīgs sporta gads,  beigušās jau 51. Pašvaldību sporta veterānu sporta spēles, no Pasaule un Eiropas veterānu čempionātiem atvestas 170 dažāda kaluma medaļas. Konferencē tika noteikti uzdevumi 2015. gadam:  sarīkot 52. Sporta spēles, veiksmīgi startēt Eiropas meistaru spēlēs Nicā, Francijā, un kopā ar Veselības ministriju un Ārstu biedrību veikt mērķtiecīgu darbu pret smēķēšanas izplatību Latvijā.

 

Sestdien,10. janvārī pulksten septiņos vakarā Līvānu novada Kultūras centrā notiks SPORTISTU BALLE “Privātās dzīves sporta mirkļi”. Uz to aicināti visi sportot gribētāji.

 

Un vēl

 

 

Svētdien, 11.janvārī plkst. 12.00 pie Rudzātu saieta nama norisināsies pasākums ģimenēm "Sniegavīru parāde" – celsim, velsim, veidosim sniegavīrus. Dalība bezmaksas.

 

 

Savukārt svētdien plkst. 12.30 Līvānu Svētā Erceņģeļa Miķeļa Romas katoļu baznīcā paredzēts

Jēkaba Graubiņa Līvānu Mūzikas un mākslas skolas pedagogu un audzēkņu k o n c e r t s

GARĪGUMA INTONĀCIJĀS”. Ieeja bez maksas – aicināti visi labas mūzikas cienītāji.

 

Līvānu novada ziņas sagatavoja Līvānu pašvaldības Ārējo sakaru daļa

 

Atstājiet komentāru