2024.gada 14. maijs

Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

Jēkabpils Radio1 Salas novada ziņas 2014. gada 5. decembrī

Jēkabpils Radio1 Salas novada ziņas 2014. gada 5. decembrī

Ar šodienu, 5.decembri Salas kultūras namā sākas Amatierteātru izrāžu parāde – skate, kas turpināsies divas dienas. No četriem pēcpusdienā amatierteātra mīļi varēs iepazīties ar Viesītes, Dunavas, Mežāres, Zasas un Kalna pagasta teātra kopu sniegumu.
 
Savukārt, rīt, 6.decembrī, jau no pulksten 10.00 teātra izrāžu parādi – skati turpina Variešu, Aknīstes, Vīpes, Sēlpils, Zīlānu un Biržu amatierteātru kolektīvi. Ieeja uz visām izrādēm ir bez maksas.
 
Tuvojas Ziemassvētku laiks, kad sākam domāt par to, ko dāvāt mūsu mīļajiem šajos skaistajos svētkos! Tādēļ, Salas kultūras namā tiek aicināti amatnieki, mājražotāji un rokdarbnieki piedalīties ikgadējā Ziemassvētku tirdziņā 13. decembrī no plkst.15:00! Pieteikšanās visiem tirgoties gribētājiem ir līdz 12. decembra četriem pēcpusdienā Salas kultūras namā vai pa tālruni 26871729.
 
Savukārt, Sēlpils pagasta kultūras namā 13.decembrī kora dziesmas cienītāji tiek gaidīti Ziemassvētku ieskaņas koncertā, kurā piedalīsies Madonas pilsētas jauktais koris „ Madona", Skrīveru kultūras nama jauktais koris „ Dīvaja", jauktais koris „ Sēlpils" un Preiļu mūzikas skolas akordeonisti.
 
Biržu Tautas nams 13.decembrī skatītājus iepriecinās ar Baltinavas teātra „Palādes" jaunāko iestudējumu – Danskovītes komēdiju „ Pareizo stidzeņa". Biļetes uz teātri tiek piedāvātas iepriekšpārdošanā Biržu Tautas namā, vai tās rezervējot pa tālruni 20271641. Izrādes sākums piecos pēcpusdienā.
 
Otrajos Ziemassvētkos, 25.decembrī, Salas kultūras namā kantrīmūzikas cienītājus iepriecinās tikšanās un atpūta kopā ar Latvijas titulētāko kantrīmūzikas grupu „ Sestā jūdze". Interesentiem ir iespēja rezervēt vietas pie galdiņiem, iepriekš piesakoties Salas kultūras namā, vai zvanot pa tālruni 26871729.

Atstājiet komentāru