2024.gada 14. maijs

Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

Jēkabpils Radio1 Salas novada ziņas 2014. gada 10. oktobrī

Jēkabpils Radio1 Salas novada ziņas 2014. gada 10. oktobrī

Salas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos uz finansista amatu. Vieni no galvenajiem pienākumiem – plānot un sastādīt pašvaldības pamatbudžetu un speciālo budžetu, analizēt un sagatavot grozījumus, veidot finanšu pārskatus, grāmatvedības uzskaiti un citi pienākumi. Prasības augstākā izglītības grāmatvedības, ekonomikas vai finanšu jomā. Sīkāk par to Salas novada mājas lapā.
 
Novada pašvaldība aicina līdz šā gada 20. oktobrim pieteikt fiziskas un juridiskas personas apbalvošanai ar Salas novada pašvaldības Atzinības rakstu. Pietikumus var iesniegt Salas novada pašvaldībā vai Sēlpils pagasta pārvaldē. Ar Atzinības rakstu apbalvo piemēram par ieguldījumu novada labiekārtošanā, attīstībā, ieguldījumu sabiedrība labā, novada vārda nešanu pasaulē un citiem panākumiem. Plašāk par to salas novada mājas lapā.
 
12. Saeimas vēlēšanās viena no zemākajām balsotāju aktivitātēm Zemgalē bija Salas novadā, kur nobalsojuši 980 jeb aptuveni 32% balsstiesīgo. Viszemākā aktivitāte bija Krustpils novadā, kam seko Jelgavas novads. Savukārt Zemgalē visaktīvāk balsojuši Skrīveru novadā aptuveni 51% balsstiesīgo, liecina provizoriskie Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie dati.
 
Turpinām ziņas
 
Salas bibliotēkā notika Miķeļdienas svētku svinēšana. Apmeklētāji pasākumā iesaistījās mīklu minēšanā un tautasdziesmu lasīšanā. Tika stāstītas pārdomas par rudeni, uz pīlādža ripām zīmēja senās latviešu aizsardzības zīmes mājai. Pasākumā izklaidēja Miķeļdienas čigāniete, kura visiem zīlēja nākotni. Īpaši Miķeļdienai Salas SIA „Anvona" darbinieces bija sarūpējušas ķirbju pīrāgu.
 
Un vēl
 
18.oktobrī plkst.18. Biržu TN viesosies Baltinavas teātris "Palādas" ar Danskovītes komēdijas "Sievasmātes senču laiki" 2 daļu "Sievasmātes bizness''. Izrādes sižets ir par zemnieka sētā gaidāma ārzemju lauksaimnieku delegāciju, kuras sagaidīšanai visi gatavojas ar lielu satraukumu, jo ciemiņiem jāparāda latviskie ēdieni un dzērieni, taču steigā notiek ļoti nepatīkamas lietas.

Atstājiet komentāru