2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Preiļu novada domes priekšsēdētājs Ārijs Vucāns profesionālajos svētkos sveic Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Preiļu daļu (FOTO)

17. maijs - Ugunsdzēsēju un glābēju diena!

Šodien, 17. maijā, Preiļu novada domes priekšsēdētājs Ārijs Vucāns apmeklēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests Preiļu daļu, lai pašvaldības vārdā sveiktu un izteiktu pateicību mūsu glābējiem par nozīmīgo veikumu sabiedrības labā.

"Paldies par Jūsu nesavtīgo darbu, ik dienu rūpējoties par Preiļu novada iedzīvotāju drošību!"sacīja Ārijs Vucāns.

Jau ziņots, ka atzīmējot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu un Ugunsdzēsības Latvijā 159. gadadienu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests šodien rīko Atvērto durvju dienu visās VUGD daļās un posteņos.  Atvērto durvju dienā, 17.maijā no deviņiem rītā līdz septiņiem vakarā, VUGD aicina ikvienu interesentu nākt ciemos pie ugunsdzēsējiem glābējiem visā Latvijā! Šajā dienā mazos un lielos apmeklētājus ugunsdzēsēji glābēji iepazīstinās ar savu ikdienu, izrādīs ugunsdzēsības depo un parādīs VUGD tehniku, kā arī ļaus izmēģināt un pielaikot ugunsdzēsēju glābēju aizsargtērpu, sniegs atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem, atgādinās par drošību un pastāstīs par iespējām nākotnē kļūt par ugunsdzēsēju glābēju. Ģimenēm un individuālajiem apmeklētājiem savs apmeklējums iepriekš nav jāpiesaka, savukārt grupām iepriekšējā pieteikšanās nepieciešama.

Atstājiet komentāru