2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Riebiņu pagasta svētkos parkā atklāts jauns vides objekts

Riebiņu pagasta svētkos parkā atklāts jauns vides objekts

Riebiņu parks ir populāra vieta brīvā laika pavadīšanai, pastaigām, kultūras pasākumiem vasaras sezonā, foto sesijām u. c. aktivitātēm. Pateicoties atjaunotajiem tiltiņiem, kas ved uz saliņām, Riebiņu parks ir kļuvis par apstāšanās vietu arī kāziniekiem, informē Preiļu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Elgars Stupāns.

Preiļu novada pašvaldības un nodibinājuma "Viduslatgales pārnovadu fonds" projekta konkursa “Iedzīvotāji veido savu vidi 2023” ietvaros tika īstenots iedzīvotāju iniciatīvas grupas projekts “Metāla arkas uzstādīšana Riebiņu parkā uz saliņas”. Projekta realizācijai tika piešķirts finansējums 621,00 EUR apmērā.

Arka sirds formā būs kā mīlestības vēstījums uz saliņas ne tikai jaunajiem pāriem, bet arī citiem parka apmeklētājiem, kur būs iespēja apsēsties un nobildēties sirds formas arkā un izbaudīt parka burvību.

Vides objekts tika atklāts šī gada 12. augustā Riebiņu pagasta svētkos. Svētku norisē ir svarīgs ikviena padarītais darbs un sniegtais atbalsts.

Pašvaldība pateicas visiem, kuri iesaistījās vides objekta īstenošanā un izveidē: uzņēmējam Aināram Lācim, Preiļu novada pašvaldībai, Riebiņu pagasta strādniecei Verai Soboļevai, kā arī Lauku teritoriju komunālo pakalpojumu daļai: Artūram Meluškānam, Ivanam Beļajevam, Erikam Gūtmanim, Jurim Tučam, Pēterim Bivmanim, Genādijam Zagrebajevam un Valērijam Titovam.

Atstājiet komentāru