2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Pirmdienas vakarā notikusi smaga autoavārija pie Pļaviņu HES tuneļa, cietušais no traumām slimnīcā miris (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Valsts policijas snieto informāciju)

Pirmdienas vakarā noticis smags ceļu satiksmes negadījums Aizkrauklē, Pļaviņu HES teritorijā netālu no tuneļa, informē portāls Staburags.lv.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju negadījumā iesaistītas trīs automašīnas. Ir vairāki cietušie. Iespējamais avārijas iemesls - būtisks atļautā braukšanas ātruma pārkāpums. Avārija notikusi vēl diennakts gaišajā laikā, bet tā kā uz ceļa braucamās daļas izlijusi motoreļļa , vēl pulksten 19.40 notikuma vietā strādāja VUGD Aizkraukles nodaļas glābēji, kas brauktuvi attīrīja no motoreļļas, ziņo portāls Staburags.lv.

VUGD sniegtā informācija: Plkst. 18.44 VUGD saņēma informāciju, ka Enerģētiķu ielā Aizkrauklē ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka pēc automašīnu sadursmes vienā no automašīnām atrodas iespiests cilvēks, kuru ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pēc tam ar roku rīkiem un absorbenta palīdzību ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza plkst. 20.53.

VP Zemgales reģiona pārvaldes sniegtā informācija:Kā liecina sākotnējā informācija, 23. martā ap pulksten 18.40 Aizkrauklē, Enerģētiķu ielā, vīrietis, vadot automašīnu „Audi A3”, izraisīja ceļu satiksmes negadījumu ar automašīnu „Mazda 323F”, kuru vadīja sieviete, kura ceļu satiksmes negadījuma neguva fiziskas traumas, un automašīnu „VW Vento”, kuras vadītājs vēlāk no gūtajām traumām nomira ārstniecības iestādē. Automašīnas „Audi A3” pasažieris ceļu satiksmes negadījumā guva traumas, viņam tika sniegta medicīniskā palīdzība un vīrietis no stacionēšanas atteicās. Automašīnas „Audi A3” vadītājs no medicīniskās palīdzības un ekspertīžu veikšanas atteicās. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.  

Foto: Staburags.lv

Atstājiet komentāru