2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektora amatā iecelta Gunta Dimitrijeva

24. jūlijā noslēdzās pieteikšanās uz Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektora amatu. Personāla atlases darba grupa, izvērtējot pretendentu iesniegtos dokumentus un darba intervijā tiekoties ar 5 pretendentiem, par atbilstošāko kandidātu minētajam amatam atzina Guntu Dimitrijevu.

5. augustā tika sasaukta Jēkabpils novada domes ārkārtas sēde, lai lemtu par izvēlētās pretendentes apstiprināšanu amatā. Tika apstiprināta balsu skaitīšanas komisija izpilddirektora iecelšanai amatā 3 deputātu sastāvā. Pret parakstu vēlēšanu zīmju reģistrā tika izdalītas apzīmogotas vēlēšanu zīmes visiem 7 sēdē klātesošajiem deputātiem, un sēdes vadītājs aicināja deputātus izdarīt savu izvēli par piedāvāto kandidātu izpilddirektora amatam – Guntu Dimitrijevu. Pēc balsojuma izdarīšanas komisija savāca vēlēšanu zīmes, un visas 7 tika atzītas par derīgām. Komisijas vadītājs paziņoja balsošanas rezultātus. Visiem klātesošajiem deputātiem vēlēšanu zīmēs balsojot “par”, tika nolemts ar 2019. gada 28. augustu Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektora amatā iecelt Guntu Dimitrijevu.

 “Ir satraukums. Zinu, uz ko esmu parakstījusies. Ļoti gribētos strādāt rezultatīvi, labā komandā, gan ar politiķiem, gan ar speciālistiem, ar visām iesaistītajām pusēm. Neaizmirstam, ka mēs šeit esam dēļ iedzīvotājiem, nevis iedzīvotāji dēļ mums! Jūs [deputāti] esiet tie, kas pauž iedzīvotāju viedokli, un mans uzdevums būs visu to īstenot. Par budžetu runājot – tas droši vien būs pirmais un visnopietnākais darbs. Esmu pārliecināta, ka varēsim sastrādāties. Ļoti cerīgi skatos uz jaunajiem deputātiem, jo uzskatu, ka jaunie ir nedaudz drosmīgāki,” domes sēdē teica Gunta.

Gunta Dimitrijeva iepriekš strādājusi par projektu speciālisti Jēkabpils novada pašvaldībā, šobrīd strādā par Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāju Viesītes novada pašvaldībā.

Pašreizējais pašvaldības izpilddirektors Jānis Subatiņš darba tiesiskās attiecības izbeigs ar 2019. gada 16. augustu (pēdējā darba diena). Pēc tam, līdz 28. augustam izpilddirektora pienākumus veiks pienākumu izpildītājs.

K.Sēlis
Autora foto

Atstājiet komentāru