2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils novadā līdz ar šķūni nodeg automašīna un kombains

Jēkabpils novadā līdz ar šķūni nodeg automašīna un kombains

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 5.augusta plkst. 6.30 līdz 6.augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma astoņus izsaukumu – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem, bet viens no izsaukumiem bija maldinošs.

Vakar plkst. 15.23 izsaukums saņemts uz Jēkabpils novada Rubenes pagastu, kur 80m2 platībā dega šķūnis, vieglā automašīna un kombains. Ugunsgrēka dzēšanas darbos iesaistījās arī Asares brīvprātīgo ugunsdzēsēju formējums. Plkst. 17.01 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vēl ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Jēkabpils novada Leimaņu pagastā, kur dega sausā zāle 20m2 platībā, Jaunjelgavas novada Staburaga pagastā, kur dega siena rullis 2m2 platībā, Raiņa ielā Jelgavā, kur dega atkritumi 1m2 platībā un Ozolnieku novada Salgales pagastā, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma bija nepieciešams vienu cilvēku nogādāt līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem un atvienot automašīnas akumulatora klemmes.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus – 28 uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 uz glābšanas darbiem un pieci izsaukumi bija maldinoši.

Vendija Pikše
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste

Atstājiet komentāru