2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils novadā no darba aiziet ilggadējais izpilddirektors Jānis Subatiņš

Jēkabpils novadā no darba aiziet ilggadējais izpilddirektors Jānis Subatiņš

Informācija Jēkabpils novada pašvaldības mājaslapā liecina, ka ir izsludināts konkurss uz domes izpilddirektora amatu. Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Sēlis informē, ka līdzšinējais, ilggadējais Jēkabpils novada domes izpilddirektors Jānis Subatiņš no darba aiziet saistībā ar došanos pensijā.

Darba attiecības Jānim Subatiņam beigsies 16.augustā, savukārt jaunais pašvaldības izpilddirektors, ko izvēlēsies konkursa kārtībā, darbu sāks 19.augustā. 

Informācija pašvaldības mājaslapā liecina, ka pieteikšanās uz Jēkabpils novada domes izpilddirektora amata izsludināta līdz 24.jūlija pulksten 17.00. Pretendentiem vēlama darba pieredze valsts vai pašvaldību iestādēs, viņiem jāpārzina pašvaldības darbību reglamentējošie normatīvie akti, jābūt bakalaura grādam vai otrā līmeņa augstākajai izglītībai, kā arī vēlamas krievu valodas zināšanas un vismaz vienas no Eiropas Savienības oficiālajām valodām zināšanas. Tāpat kandidātiem jābūt B kategorijas autovadītāja apliecībai, kā arī jāpiemīt labām komunikācijas prasmēm un pieredzi organizatoriskajā darbā. Jēkabpils novada domes izpilddirektora maksimālais atalgojums pirms nodokļu nomaksas ir 1358 eiro par slodzi. 

Pretendentiem CV un motivācijas vēstule jāsūta uz e-pastu: novads@jekabpilsnovads.lv vai jāiesniedz dokumenti klātienē – Rīgas ielā 150A, Jēkabpilī.

Komentāri (0-6/6)

  • Anniņa
    11.07.2019 17:04
    Bez Jāņa novads vairs nebūs kā līdz šim...bet atpūsties jau arī vajag. Lai veicas!
  • A
    11.07.2019 15:52
    Jānis:
    Sen bij laiks.. Neko labu šis kungs novadam nav devis, tikai zaudējumi
    Un ko tu vispār savā dzīvē labu esi darījis? Visu mūžu rējis uz darba darītājiem?!
  • Elza Spodra
    11.07.2019 14:18
    Man prieks par kursabiedru. Vēlu arī atpūsties un labu veselību!
  • Rasma
    10.07.2019 20:03
    Vienmēr bija prieks, ka Subatiņa k-gs atbalstījis novada sakoptības konkursus un katrā Jēkabpils novada pagastā ir ļoti skaisti parki (Rubene, Zasa, Kalna pagasts), maximāli saglabātas skolas, Kaldabruņas skola darbojas un ļoti sakopta, atbalstītas biedrības. Šai novadā tiešām strādā īsti savas zemes kopēji.
    Jēkabpils novadam paveicās, ka tika pie Jēkabpils rajona padomes izpilddirektora.
  • Imants
    10.07.2019 19:00
    Visu cieņu Subatiņa kungam! Tik zinošu cilvēku kā viņš atrast būs grūti, tomēr nav tas vieglākais no darbiem. Paldies par novada sakoptības uzturēšanu, konkursa "Vedējs" organizēšanu, un lai stipra veselība!
  • Jānis
    10.07.2019 15:28
    Sen bij laiks.. Neko labu šis kungs novadam nav devis, tikai zaudējumi

Atstājiet komentāru