2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Pēc vairāk nekā 20 gadiem amatā darbu pametusi Sūnu pamatskolas direktore

Pēc vairāk nekā 20 gadiem amatā darbu pametusi Sūnu pamatskolas direktore

Pēc vairāk nekā 20 gadiem amatā darbu nolēmusi pamest Krustpils novada Sūnu pamatskolas direktore Valda Kalniņa-Vītola, liecina novada pašvaldības informācija.

Kalniņa-Vītola nolēmusi uzteikt darba attiecības. Publiski pieejamā informācija liecina, ka viņa izglītības iestādi vada vairāk nekā 20 gadus.

Līdz 12.jūlijam izsludināta pieteikšanās vakantajam amatam.

No amata pretendentiem pašvaldība sagaida augstāko izglītību, tāpat viņiem nedrīkst būt Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteikto ierobežojumu strādāt par pedagogu. Tiek prasīta arī valsts valodas prasme augstākajā līmenī atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas prasme profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā.

Nepieciešama arī vismaz piecu gadu pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, prasmes darbā ar datoru, zināšanas vadības darba organizēšanas metodikā un izglītības satura un attīstības jautājumos. Tiek gaidītas arī labas komunikāciju, sadarbības, valodas un publiskās runas prasmes. Pretendentam vēlama pieredze projektu vadīšanā un prasme vadīt automašīnu.

Kopā ar citiem dokumentiem pretendentiem jāiesniedz arī izglītības iestādes attīstības vīzija.

Direktoram piedāvāta mēnešalga ir 1050 eiro. Plānots, ka jaunais vadītājs darbu sāks augusta beigās.

Atstājiet komentāru