2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Pļaviņu novadā satiksmes negadījumā gājis bojā kvadracikla vadītājs

Pļaviņu novadā satiksmes negadījumā gājis bojā kvadracikla vadītājs

Naktī no piektdienas uz sestdienu, apgāžoties ar kvadraciklu, Pļaviņu novada Vietalvā bojā gājis kāds vīrietis, informēja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis sestdien pulksten 1.48. Vīrietis vadījis kvadraciklu "Kawasaki", kas pagaidām nenoskaidrotos apstākļos apgāzies. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Saskaņā ar VP sniegto informāciju aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 satiksmes dalībnieki un viens gājis bojā. Visvairāk negadījumu – 60 – reģistrēti Rīgas reģionā, un tajos cietuši 13 cilvēki, tostarp viens gājējs un četri velosipēdisti.

Latgales reģionā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi. Vienā no negadījumiem cietis velosipēdists. Savukārt Kurzemes reģionā reģistrētas 15 avārijas un divi ceļu satiksmes negadījumos cietuši, tostarp viens velosipēdists.

Aizvadītajā diennaktī Zemgales reģionā reģistrētas 14 avārijas un trīs cietušie, bet Vidzemes reģionā notikušas septiņas avārijas, kurās traumas guvuši trīs cilvēki.

Kopumā ceļu satiksmes jomā noformēti 568 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 221 par ātruma pārsniegšanu, seši par agresīvo braukšanu un deviņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Komentāri (0-1/1)

  • Kolēģis
    13.05.2019 12:30
    Vislielākā līdzjūtība ģimenei - sieviņai un dēliņam...

Atstājiet komentāru