2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Krustpils novadā dega pirts

Krustpils novadā dega pirts

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no šī gada 8.februāra plkst. 6.30 līdz 11.februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma 21 izsaukumu – desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem un vēl divi izsaukumi bija maldinājumi.

Piektdien, plkst. 12:33, Bauskas un Iecavas ugunsdzēsēji glābēji devās uz Bauskas novada Ceraukstes pagastu, kur ceļu satiksmes negadījumā bija iekļuvusi smagā automašīna. Tās rezultātā no automašīnas degvielas bākas notika neliela noplūde. Ugunsdzēsēji glābēji noslēdza degvielas bāku un noplūdi apstādināja. 

Sestdien, plkst. 15:11, VUGD saņēma informāciju, ka Krustpils novada Krustpils pagastā deg pirts. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka pirts jau deg ar atklātu liesmu. Kopējā degšanas platība bija 25m2, bet ēkas platība – 50m2. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 17:31.

Sestdien, plkst.7:40, Dobeles ugunsdzēsēji glābēji devās uz Robežu ielu Dobelē, kur vienstāvu dzīvojamā mājā dūmvadā dega sodrēji. Savukārt, plkst. 16:53, Dobeles ugunsdzēsēji glābēji devās uz Gaismas ielu, kur ēkas sildmūrī dega sodrēji. 

Plašākai informācijai:
Viktorija Gribuste
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore

Atstājiet komentāru