2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Ja jūties izsalcis, "5.elements" ir īstā vieta, kur garšīgi paēst!

Ja jūties izsalcis, "5.elements" ir īstā vieta, kur garšīgi paēst!

au nepilnu gadu ar gardiem ēdieniem un mājīgu interjeru apmeklētājus uzrunā kafejnīca "5.elements". Tā telpas atradusi Līvānos, Rīgas ielā 77a. Kafejnīca ir atvērta no pirmdienas līdz ceturtdienai, no pulksten 11.00 līdz 23.00, piektdienās no 11.00 līdz 1.00, sestdienās no 12.00 līdz 1.00, svētdienās no 12.00 līdz 23.00."5.elementam" ir sava mājaslapa "feisbukā" – www.facebook.com/kafejnica5elements/

 
Kafejnīcas nosaukuma pamatā ir ēdiens. Kafejnīcas īpašniece Linda Vaivode skaidro, ka kafejnīcā ir sastopami četri elementi – koks, zeme, gaiss un ūdens. Tos apvienojot, veidojas piektais elements, kas ir garšīgs ēdiens. 
 
Īpaši Līvānu pilsētas 90. gadu jubilejai kafejnīca “5.elements”piedāvās īpašo svētku piedāvājumu. Būs iespēja nobaudīt tādus ēdienus, kā cūkgaļas ribiņas, šķovētus kāpostus, karbonādes salātus vai pēc senām receptēm gatavotu maizes zupu.
Par ikdienā ierastu lietu ir kļu
vis dienas piedāvājums, kas sastāv no zupas un otrā ēdiena. Parasti tiek piedāvāta standarta porcija par 3 € un XXL jeb lielā porcija par 4 €. Šis piedāvājums ir spēkā no pulksten 12.00. Savukārt pārējo ēdienu pasūtītājiem nākas uzgaidīt mazliet ilgāk, jo maltītes tiek gatavotas tikai no svaigiem produktiem, līdz ar to pagatavošana prasa zināmu laiku. Viens no firmas ēdieniem, ko apmeklētāji ir iecienījuši, ir kartupeļu pankūkas kažokā, kas ir ar šķiņķi, tomātiem un sieru. Tāpat arī apmeklētājiem garšojot klasiskās karbonādes, soļanka un kafijas krēms ar vaniļas mērci.
 
Kafejnīcai "5.elements" jau ir izveidojies savs stabils klientu loks – pusdienu laikā tie ir iestāžu un uzņēmumu darbinieki, pēcpusdienā ģimenes ar bērniem, bet vakaros jaunieši. Linda atzīst, ka viņai ir lieli plāni saistībā ar kafejnīcas attīstību. Ir vīzija panākt tādu "5.elementa" atpazīstamību, lai tā būtu pirmā izvēle saistībā ar vakara pavadīšanu un maltītes ieturēšanu ārpus mājas Līvānos. "5.elementa" komanda vēlas padarīt šo vietu tik mājīgu un omulīgu, cik vien iespējams, lai šeit ikvienam ir patīkami uzkavēties un pavadīt laiku.
 
Linda stāsta, ka "5.elements" darbojas tikai nepilnu gadu un nepārtraukti tiek strādāts pie uzlabojumiem interjerā un ēdienkartē. Viņai ir svarīgi, lai ikviens klients aizietu apmierināts, lai allaž ēdienkartē būtu kāds jauns piedāvājums.
“Salīdzinot ar nostrādāto pirmo pusgadu, mūsu kolektīvs ir audzis, un nu jau mēs esam seši cītīgi darbinieki, kas katru dienu sagaida klientus ar smaidu un garšīgu ēdienu. Ir veikti arī vairāki uzlabojumi kafejnīcas telpās un terasē. Tagad pie mums var ne tikai paēst, bet arī pavadīt laiku draugu lokā, skatoties sporta vai citas TV pārraides. Šī iespēja aktīvi tika izmantota hokeja čempionāta laikā. Esam nomainījuši un papildinājuši ēdienkarti, tagad katram ēdienam klāt ir arī foto. Lēnām, bet tomēr nemitīgi notiek āra terases uzlabošana, vecajos koka rāmjos viesus tagad sagaida rudais runcis un apelsīna koks ar saulespuķēm,” stāsta Linda.
 
“Izmantojot iespēju, es gribētu pateikt milzīgu paldies maniem uzcītīgajiem darbiniekiem par ieguldīto spēku, idejām un entuziasmu un īpašu paldies – Artim, Normundam, Astrīdai un manai vecmammai par atbalstu, palīdzot īstenot visas manas idejas!” smaida Linda.
 
“5. Elementa” kolektīvs sveic Līvānu iedzīvotājus un viesus Līvānu pilsētas svētkos! Būsiet laipni gaidīti ciemos!
 
Kafejnīca "5. elements" 
Rīgas iela 77A, 
Līvāni, tālr.: 25252445, 
 
 
 

Komentāri (0-4/4)

  • dinciks
    02.07.2018 18:33
    Vēl joprojăm nekas nav mainījies uz labo pusi. Vakar atnesa izslavētās kartupeļu pankūkas ar matiem iekšā. Fuj!!! Vairs savu kāju nesperšu!!!
  • Guest
    02.07.2018 18:33
    Tiešām pavārs tur nevietā,salāti tur nebaudāmi
  • Svētku viesis
    02.07.2018 18:33
    Ja svētku piedāvājumu gaidījām vismaz 25 min, tad reklamētās kartupeļu pankūkas jāgaida būtu daudz ilgāk. Kļūdas apkalpošanā ik uz soļa. Vēl jāmācās!
  • Vitalyk
    02.07.2018 18:33
    Reiz paklausīju reklāmu un aizdevos. Ar to pietika. Pasūtīju salātus (trīs sastāvdaļas). Gaidīju 18 minūtes, kaut biju vienīgais klients. Pasniedza dziļā bļodā un bija tik nebaudāmi, ka apsveru domu atgriezt ēdienu. Vairs tur noteikti neiešu.

Atstājiet komentāru