2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Labdarības festivāls "DVĒSELES ELPA" noslēguma koncerts VEF KP 24.11.2019

  • 28 novembris 2019 --

Tradicionāli šis festivāls notiek novembrī  un ir pieskaņots starptautiskajai cistiskās fibrozes dienai. “Dvēseles Elpa” apvieno lielu pulku Latvijas radošo cilvēku labdarības kustībā.

Festivāla DVĒSELES ELPA mērķis ir sabiedrības informēšana par ģenētisku saslimšanu – cistisko fibrozi (reta iedzimta slimība, vairāk par cistisko fibrozi – www.cistiskafibroze.lv) un uzmanības pievēršana, to cilvēku ikdienas dzīves aprūpei un ārstēšanai.

Organizatori aicina atnest daļiņu sava siltuma,  apmeklējot un piedaloties labdarības festivāla organizētajās aktivitātēs. Saņemtie līdzekļi tiks izlietoti Ziemassvētku dāvanu iegādei bērniem un jauniešiem, ar diagnozi – cistiskā fibroze.

Šogad festivāla laikā  pirmo reizi tiks demonstrēta jaunizveidota videofilma par bērniem un jauniešiem, kuri slimo ar cistisko fibrozi – par viņu smago ikdienas dzīvi.

Tiek piedāvāta plaša festivāla programma:
* No plkst. 11.30 līdz plkst. 16.00 Latvijas dažādu žanru un vecumu deju un vokālo kolektīvu, kā arī solo izpildītāju uzstāšanās: ”Pastalnieki”  no Jēkabpils, Pērlīte, Milagro, Janin Studio,  Morgana Devis vocal studio, Stariņi, Freska, Juventa, Stils, Creation,  Baleta centrs “ARIA”, N&A sisters dance studio, Elmira, Edem,  Anarkali, Solo un c.t.

Vadītājas: Marita Forande un Marina Onackaja

* No plkst. 17.00 līdz plkst.19.00 notiks noslēguma koncerts, kurā piedalīsies izpildītāji un dažādu žanru mākslinieki: Radio Trio, Deju ansamblis ”Pastalnieki”  no Jēkabpils, Endija Rezgale, piano Liene Circene, Klims Aleksans, Jeļena Matule, Ms.Jeanna, Anna Dribas, BB Band, Nellija Siltane & Janin Show, Elmira, Dk Dance Theatre, Solo, Elīna Beļinska, Duets: Evelīna Vitenberga – čells un  Meldra Eglīte- klavieres, Golden Dancer 2019 uzvarētāji un citi.

Vadītāji: Alekss  Dobrovoļskis  un Nellija Siltane
 

* Pasākuma laikā (no plkst. 11.30 līdz plkst. 17.00) notiks radošās darbnīcas, foto stūrītis no Fotomaster, animācija bērniem.

Ieeja par ziedojumiem. Bērniem līdz 12 gadiem – ieeja bez maksas!

Organizē: Latvijas Cistiskās fibrozes biedrība, Golden Artist, Janin Studio sadarbībā ar VEF Kultūras pili
Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai.

Уважаемые участники, если вы хотите, чтобы видео, на котором вы или ваш ребенок появлялись, было доступно не всем, не жалуйтесь на YouTube, а выражайте свое желание в комментарии под видео или организаторами мероприятия.
https://cistiskafibroze.lv
Dear members, if you want the video where you or your child appear is not accessible to everyone, do not complain about youtube, but express your desire in the comment below the video or event organizers.
https://cistiskafibroze.lv

FOTO : https://www.facebook.com/kriya.lv/pho...

Atstājiet komentāru