2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Maijā notiks Sēlijas tūrisma konference

Maijā notiks Sēlijas tūrisma konference

Maijā notiks Sēlijas tūrisma konference un tirgus, portālu Radio1.lv informēja kopienu sadarbības tīkla "Sēlijas salas" pārstāvis Jānis Dzimtais.

Vispirms 10.maijā plkst.10 notiks Sēlijas tūrisma konference, kuru varēs vērot "Sēlijas salu" "Facebook" un "YouTube" kontos. Konferencē būs iespēja uzzināt gan Sēlijas pašvaldību aktualitātes tūrisma jomā, gan dzirdēt tūrisma uzņēmēju pieredzes stāstus.

Piektais Sēlijas tūrisma tirgus notiks 11.maijā Ērberģē. Sēlijas tūrisma tirgus sāksies ar autofotoorientēšanās sacensībām, kurās dalībnieki varēs iepazīt Sēlijas rietumus. Sekojot kartei, braucējiem piecu stundu laikā būs jāatrod objekti un jāuzņem fotogrāfijas Ērberģes, Zalves un Neretas apkārtnē. Sacensību rezultāti tiks paziņoti tirgus laikā, kas no plkst.15 notiks Ērberģes muižas parkā.

Estrādē apmeklētājus priecēs pašdarbības kolektīvu priekšnesumi, muzicēs kapela "Karikste", bet pasākumu vadīs Ērberģes muižas gidu grupa.

Tiešraidē no tirgus norises vietas tiks pārraidīta nevalstisko organizāciju un kopienu sarunu studija, kuru vadīs kopienu sadarbības tīkls "Sēlijas salas". Tāpat būs iespējams iepazīt Ērberģes muižas vēsturi gida pavadībā, bet tirgus šogad noslēgsies ar zaļumballi.

Tirgum pieteikties aicināti mājražotāji, zemnieki, amatnieki, pārtikas ražotāji, kā arī tūrisma pakalpojumu sniedzēji un kopienas, kas vēlas reklamēt savu objektu vai kopienu tūrisma galamērķi.

Atstājiet komentāru