2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Mums raksta: Jēkabpilī, Viesītes ielā 51 nenodrošina kvalitatīvu apkuri

Mums raksta: Jēkabpilī, Viesītes ielā 51 nenodrošina kvalitatīvu apkuri

Ar Radio1.lv sazinbājās mājas Jēkabpilī, Viesītes ielā 51 iedzīvotāja un sūdzējās, ka šajās vēsajās un vējainajās dienās apkures radiotori mājā ir auksti un jautāja, ja apkures sezona vēl turpinbās, kur ir kvalitatīvs siltums, kas jānodrošina mājoklī?

Svētdien redakcijas pastā iekrita šāda vēstule: “Sveiki, salstam, atnācu no ciemošanās Nameja ielā, arī Brīvības ielā biju šodien, tur daudzdzīvokļu māju dzīovokļos ir siltas trubas. Savukārt manā mājā, Viesītes ielā 51 - aukstas trubas, kāpēc tāda nevienlīdziba? Šāda situācija ir jau no pagājušās nedēļas trešdienas. No namu pārvaldes, kaut ko atbrauc padara, bet siltuma nav. Redzēs kas būs naktī...

Savukārt pirmdienas rītā redakcija saņēma šādu vēstuli: “Labrīt. Siltums bija konstatēts ap plkst: 2.50. arī plkst 8.00 bija siltas trubas. bet pašlaik(plkst.10.00) ārā ir 5 grādi un trubas ir jau vēsas. Taču citās mājās, kur dzīvo paziņas, (Nameja u.c.) ir ļoti siltas trubas. Visu šo nedēļu sola aukstu laiku. Ja ir tā elektronika modernā uzstādīta, lai regulētu siltuma padevi, kas kā izrādās neko, kā vajag neregulē, - tad jau vajag arī kompetentus meistarus, kuri prot ar to moderno aparatūru darboties - regulēt. Nu, kur tādā vējainā laikā aukstas trubas…”

Radio1.lv sazinājās ar SIA JK Namu pārvalde, kas ir ēkas apsaimniekotājs un lūdza komentēt situāciju. Atbildi sniedza sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

“Namu pārvaldes darbinieki šodien, 15.aprīlī, veica siltummezglu pārbaudi mājā Viesītes ielā 51.  Izvērtējot konkrēto situāciju, tika pieņemts lēmums siltummezglus noregulēt tā, lai tie atslēdzas, ārgaisa temperatūrai sasniedzot +15 grādus,” skaidro Iveta Skolniece.

Pēc viņas sacītā, ēkā Viesītes 51 ir atjaunota normala siltuma padeve.

SIA JK Namu pārvalde atgādina: ja dzīvoklī ir pārāk karsti vai auksti, iedzīvotāji var vērsties Namu pārvaldes dispečerā, zvanot pa tālr.652 32402, 29406016.

Foto: Google maps

Komentāri (0-1/1)

  • Es
    15.04.2024 22:35
    Raksta autors ir nesekmīgs pamatskolnieks? Gramatikas kļūdu vairāk nekā saprašanas.

Atstājiet komentāru