2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Mums raksta: Kad Jēkabpilī, Rīgas ielā Līvānu virzienā tiks uzklāts horizontālais ielu apzīmējums? (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās Jēkabpils novada iedzīvotāja Inga Š. un izteica neizpratni par situāciju Rīgas ielas Jēkabpilī posma no Zīlānu līdz Ventas ielai.

"Kad Rīgas ielā Līvānu virzienā tiks uzklāts horizontālais ielu apzīmējums? Nesen šeit  tika  veikts ielas remonts, pēc kura ielas brauktuves virsma  tika  noslaucīta un  ir  palikusi stipri   grumbuļaina no vienas vietas!   Par kādu ceļa remonta kvalitāti  te var iet runa, ja braukšana pa tādu stipri nelīdzenu ielu ir ļoti nepatīkama un arī  automašīnām tas nenāk par  labu. Vai  tiešām nav citu veidu,  kā saremontēt ielas tā, lai tās pēc remonta būtu līdzenas!?  Šādi remontējot ir neatgriezeniski sabojātas visas pilsētas ielas, tas pats attiecās uz tranzīta ielām! Izlej bitumu, uzber atsijas un iela skaitās saremontēta!??" jautā Inga Š.

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils novada pašvaldības Infrastruktūras nodaļas vadītāju Aināru Skromānu un lūdza sniegt atbildi uz iedzīvotājas jautājumu.

“Rīgas ielā tika veikta plaisu aizpildīšana, lai kaut cik saglabātu ielas segumu, pēc tam aizpildītās plaisu vietas apstrādā ar hermētiķi, uzberot šķembas. Vēlāk izbērtās šķembas tiek noslaucītas un uz brauktuves atjaunots ielu horizontālais apzīmējums,” skaidro Ainārs Skromāns.

Viņš piebilda, ka uzreiz pēc plaisu apstrādes nebija iespējams uzklāt ielu horizontālo apzīmējumu, tas tiks uzklāts nākamnedēļ.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Rezumē
    17.08.2023 13:52
    Mēnesi atpakaļ asfalts te tika remontēts dažas dienas, kā rezultātā tas palika vienās grambās! Un līdz šai dienai jau desmitiem reižu varēja sazīmet ielu horizontāli apzīmejumu. Ja nepateiks priekšā, kas ir jādara, tak nekā nedarīs, tā arī paliktu!
    Mēs tik darīsim.. , mēs jau gribējām... Smiekls nāk par šitādiem darītājiem!

Atstājiet komentāru