2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Mums raksta: Jēkabpilī, Madonas ielā 28 maina balkonu ekrānus, bet ēkai paneļi, sienas un balkonu konstrukcijas ir izdrupušas. Bojājumus neremontēs? (FOTO)

Radio1.lv saņēma vēstuli no iedzīvotājiem Jēkabpilī, Madonas ielā 28, kuri informē, ka patlaban mājas ēkai tiek mainīti balkonu ekrāni. Taču ēkai ārsienas, paneļi un arī balkoni ir izdrupuši, balkonu dzelzs konstrukcijas sarūsējušas, vai pie reizes nav plānots remontēt arī balkonus? Tāpat arī mājas fasādei nepieciešams remonts, kad to paredzēts veikt?

Radio1.lv sazinājās ar būvdarbu veicēju SIA “Erbauer”. Uzņēmuma vadītājs Anatolijs Gavrilovs sacīja, ka uzņēmumam ir līgums par balkona ekrānu maiņu, protams, ja kāds no balkoniem būs izdrupis, tad to tajā vietā saremontēs, pirms ekrāna uzlikšanas. Tāpat arī paredzēts mainīt lietus ūdens notekas. Plašāki remontdarbi līgumā neesot paredzēti. 

Radio1.lv sazinājās arī ar SIA JK Namu pārvalde, lai noskaidrotu, kādi darbi paredzēti ēkā Madonas ielā 28.

“Mājā Madonas ielā 28 šobrīd maina balkonu ekrānus un tiek uzstādītas lietus notekas ar jumtiņiem. Šajā gadā vēl plānots remontēt dzelzsbetona konstrukcijas, savukārt nākamajā gadā būtu nepieciešama kanalizācijas tīklu nomaiņa. Līdz 15.oktobrim tiks apkopta informācija par nepieciešamajiem remontdarbiem 2023.gadam, kas tiks veikti atbilstoši mājas līdzekļu uzkrājumam,” informēja SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-2/2)

  • SES
    23.08.2022 14:48
    Adrese Madonas iela 28 ir diagnoze, tur mūžīgi daudz parādnieku. Līdz ar to nav jau tādu uzkrājumu, par ko remontēt. Brīnums, ka vispār vēl šos "ekrānus" maina. Nez kur naudu ņēma? Mož sakaņa savam elektorātam piesvieda pirms Saeimas vēlēšanām?
  • ES
    22.08.2022 16:26
    Es gribētu redzēt Jēkabpils būvvaldes apsekošanu un atzinumu, ka šajās ēkās, it īpaši uz balkoniem, atrasties ir nedroši. Varbūt bildes var nosūtīt kādam starptautiski atzītam sertificētam būvinženierim. KoĀ

Atstājiet komentāru