2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, iespējams, spēcīgo vēja brāzmu dēļ, izgāzušās lielveikala durvis un sasvērusies fūras krava (FOTO)

Radio1.lv aculiecinieki informē, ka Jēkabpilī trešdien, iespējams, spēcīgo vēja brāzmu dēļ izgāzušās durvis lielveikalam Rīgas ielā un sasvērusies krava smagajai automašīnai Zīlānu ielā.

Aculieciniece informē, ka trešdienas pēcpusdienā, iespējams, pēkšņas spēcīgas vēja brāzmas rezultātā izgāzušās iekšējās automātiski atveramās lielveikala Rimi mini durvis Jēkabpilī, Rīgas ielā. Aculieciniece zināja teikt, ka durvis uzkritušas kafijas automātam, kas atradies veikalā netālu no durvīm un tas pasargājis, ka durvis neuzkrīt cilvēkiem. Trešdienas vakarā lielveikals Rimi mini pircējiem bija slēgts, to iežogoja norobežojošā lenta, uzraksts uz paziņojuma, kas bija piestiprināts pie viena no ieejas durvju stikliem, vēstīja, ka veikals slēgts tehnisku iemeslu dēļ.

Savukārt kāds cits aculiecinieks ziņoja, ka trešdienas vakarā Zīlānu ielā aiz dzelzceļa pārbrauktuves virzienā uz Ķieģeļu ielas mikrorajonu, iespējams, spēcīgas vēja brāzmas dēļ sasvērusies smagās automašīnas jeb fūras krava. Līdz ar to šajā vietā bija traucēta satiksme. Transporta līdzekļu kustību šajā vietā regulēja ceļu policija.

Aculiecinieku rīcībā nebija informācijas, ka kādā no negadījumiem būtu cietuši cilvēki.

Atstājiet komentāru