2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vecāki sūdzas par nepietiekami siltu ūdeni Citrus SPA bērnu baseinā, uzņēmējs šim viedoklim nepiekrīt

Vecāki sūdzas par nepietiekami siltu ūdeni Citrus SPA bērnu baseinā, uzņēmējs šim viedoklim nepiekrīt

Ar Radio1.lv sazinājās vecāki, kuru bērni apmeklē Citrus SPA peldbaseinā maksās nodarbības peldēšanā. Viena no māmiņām sacīja, ka bieži vien bērnu baseinā ūdens ir nepietiekami silts un bērni pēc nodarbībām no baseina nākot nosaluši, ar zilām lūpām un drebinoties un bijuši gadījumi, ka pēc tam bērns saslimst.

Nereti trenere bērnus nodarbību laikā, ja tiem ir auksti, vedot uz saunu sasildīties. Esot arī bijuši gadījumi, kad bērniem mazgājoties dušā pirms baseina nav karstā ūdens un nākoties noskaloties aukstā. Par nepietiekami silto ūdeni bērnu baseinā vecāki esot sūdzējušies trenerei, bet nekas nemainoties, tāpēc nolemts vērsties pie preses. Tajā pašā laikā vecāki uzsver, ka peldēšanas nodarbības bērniem patīk un tie vēlas tās apmeklēt, vienīgā problēma vēsais ūdens.

Radio1.lv sazinājās ar Citrus SPA īpašnieku Modri Lāci. Uzklausījis vecāku sūdzības, Modris Lācis aicināja Radio1.lv ierasties Citrus SPA, lai uz vietas sniegtu komentāru vecāku sūdzībām. Tiekoties Citrus SPA, Modris Lācis noliedza, ka bērnu baseinā būtu auksts ūdens. Viņš norādīja, ka tas ir atbilstoši normām – vidēji plus 28 grādi līdz 28,5 grādi, piebilstot, ka protams, var ūdeni sasiltīt arī līdz plus 30 grādi vai vairāk, bet tad tas būs par siltu un būs grūti sportot, sāksies iztvaikošana un tik augsta ūdens temperatūra baseinā, kur notiek sporta nodarbības, nav atbilstoša normām. Turklāt viedokļi par to vai ūdens ir silts vai auksts esot atšķirīgi, nereti vienā un tajā pašā laikā vieni sūdzoties, ka ūdens par aukstu, bet citi, ka par siltu. Savukārt uzņēmums ievērojot normatīvos paredzēto ūdens temperatūru bērnu un pieaugušo sporta baseinos, kā arī spa zonā. Citrus SPA baseinu darbu regulāri pārbaudot arī “sanipedstacija” un saņemti pat aizrādījumi, ka ūdens temperatūra sporta baseinos esot par augstu. 

Runājot par sūdzību, ka ir gadījumi, kad dušās nav karstā ūdens, Modris Lācis sacīja, ka teorētiski tas kādu retu reizi esot iespējams, ja vienlaicīgi tiekot ieslēgtas visas 17 dušas, bet regulāri šādi situācija noteikti neesot.

Komentāri (0-10/11)

  • A
    22.12.2019 21:29
    Izlasīju rakstu un tikko pajautāju mazdēlam kā tur ir, Viņš saka, ka silts un ļoti apmierināts. Nav ko mīkstmiešus audzināt.lai kustās, tad nesals. Pilnīgi tupi vecāki. Ja ja darbiniecēm runā laipni, tad arī viņas laipnas. Ja grib vairāk pakalpojumu, tad arī jāmaksā vairāk. Te vēl piemin smirdīgo. veco Salas baseinu kā paraugu, nu vispār ar galvu kaut kas nav kārtībā
  • ilzīte
    17.12.2019 10:32
    Salas baseins maksāja kapeikas un patika vairāk! Bērnu baseins bija ļoti silts, kā pienākas.
    Citrusā aizejot uz spā katru reizi kad mazajā baseinā gribi masāžu, tad jāiet un jāprasa lai ieslēdz! Citi domā, ka nestrādā un nezin, ka jāprasa, un vispār, esmu samaksājusi par spā un man katru reizi jāiet kaut kas prasīt?
    Un tas hlors, neviens nepieminēja hloru, tur pat hlora smaka ir visur, nepatīkami, āda pēc tam ļoti sausa un niez
  • peldētājs
    16.12.2019 22:27
    brīvdienās, Līvānu baseinā, jēkabpiliešu ir krietni vairāk nekā līvāniešu
  • Hahaha
    16.12.2019 21:20
    Pirms vairākiem gadiem dabūju pie lāča kāju sēnīti. Nemaz nebrīnītos, ja tagad tur kaut ko vēl jautrāku var saķert
  • Peldpūslis
    16.12.2019 21:16
    Tualetě plastmadas miskaste jau kadus 3 gadus salauzta. Pedalis nestradā. Spa udens muciņa ari kadus 3 gadus nefunkcionĕ. Lielajā baseinā reklamas banerus kadu pusgadu nevat sakārtot. Un bardaks ar izīrětajiem celiņiem. Stasta ka tvaika pirtī bieži smird pec pelejuma. Utt. Utjp. Pretenziju daudz. Recepcijā drūmas tantes sež.
  • anita
    16.12.2019 17:49
    par ūdeni nemāku teikt,bet netīrībā pirtīs un skapīšos,rada pretīguma sajūtu,labāk aizbraukt uz LĪVĀNIEM
  • Saule
    16.12.2019 17:40
    Nu ziniet es arī ļoti bieži gāju pēdeja reize aizgāju spa burbuļu vanna nosalu un pēc pusstundas gāju prom protams maksāju par divām stundām un netīriba šausmīga esmu bieži aizrādijusi blondā apkopēja staigā tik ar telefonu rokā par remontu vispār nav komentāru
  • Bēdīgi
    16.12.2019 16:35
    Par to ,ka vairums Jēkabpilī publisko ēku, ko piedāvā uzņēmēji ir nožēlojamā paskatā,gan iekšā ,gan ārā. Te nav runa par apmeklējuma daudzumu, bet par attieksmi.. Cilvēki ir tik pat cik citur un pat vairāk. Kafejnīcas ir pabriesmīgas.Cilvēki tās neapmeklē ,jo nav nekādas omulīgās. Var aizbraukt uz blakus esošajām pilsētām un vienmēr var satikt jēkabpiliešus gan kafenēs, gan citos izklaides objektos. Ta kā ja būtu kvalitatīva izklaide ,tad apmeklējums arī būtu labs. Galu galā laba vieta piesaista cilvēkus arī no kaimiņpilsētām.
  • Tatjana
    16.12.2019 16:03
    Ūdens bērnu baseina tiešām ir ļoti vēss! Vairākas reizes dzirdēju ka bērni negrib kāpt ūdeni jo viņiem ir auksts. Mazi bērni pārsvarā vēl nedroši jūtās ūdenī, mazāk kustās un tāpēc viņi salst. Un lūpas tiešām visiem ir zilas!
  • Anit
    16.12.2019 15:53
    Pirmais jau varetu sakt ar spa remontu tik nolaistu neesmu nekur citur apmeklejusi un tie caurie nomas dvieļi kauns ka Jēkabpils uzņemeji nespej pienācigi rupeties par savu biznesu kut cenas ir pietiekami lielas
12

Atstājiet komentāru