2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Iedzīvotāji: Jēkabpilī, Madonas 28 līdzās konteineriem nelegālajā atkritumu izgāztuvē dzīvo čūskas

Iedzīvotāji: Jēkabpilī, Madonas 28 līdzās konteineriem nelegālajā atkritumu izgāztuvē dzīvo čūskas

Radio1.lv redakcijā ieradās Madonas ielas 28 iedzīvotāja un sūdzējās, ka jau ilgstoši pie sadzīves atkritumu konteineriem ir izveidojusies nelegāla atkritumu izgāztuve no zariem, būvniecības gružiem un citām drazām. Mājas iedzīvotājiem neizdodoties notvert tos, kas, viņuprāt, no malas šeit met nestandarta atkritumus. Pēdējā laikā šajā kaudzē manītas pat čūskas, visticamāk, zalkši. Iedzīvotāja stāstīja, ka Madonas 28 iemītnieki par šo nelegālo atkritumu izgāztuvi esot informējuši namu pārvaldi un citus pašvaldību dienestus, bet kaudze kā stāvējusi tā stāvot.

Radio1.lv sazinājās ar SIA “JK Namu pārvalde”, kuras apsaimniekošanā ir šī daudzdzīvokļu māja, lai noskaidrotu uzņēmuma vadības viedokli par radušos situāciju.

SIA “JK namu pārvalde” sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece sacīja, ka namu pārvaldes nedz Jēkabpils, nedz Krustpils iecirknī nav saņemta sūdzība vai informācija par šādu situāciju. Uzņēmuma darbinieki piektdien apsekoja Madonas 28 vietu, kur izveidojusies nelegālā sadzīves atkritumu izgāztuve.

“Namu pārvalde informē, ka tuvākajā laikā zaru kaudze, kas atrodas netālu no sadzīves atkritumu konteineru laukuma blakus kokam, tiks izvesta. Turpmāk nepieciešamības gadījumā lūdzam vērsties personīgi Klientu apkalpošanas centrā K.Skaubīša ielā 20 vai zvanot 652 21153 (Krustpils iecirknis). Jēkabpils iecirknis atrodas A.Pormaļa ielā 39, tālrunis 652 35906. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, jo par konkrēto situāciju nebijām informēti!” atbildi par radušos situāciju sniedza Iveta Skolniece.

Atstājiet komentāru