2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Iedzīvotāja: Jēkabpilī, Palejas ielas skvērā strūklakas baseins piemētāts ar velēnām, ūdens duļķains un netīrs

Ar Radio1.lv sazinājās Nikola, kas dzīvo Jēkabpilī, Palejas ielā un pastaigājoties ar bērnu bieži atpūtušies skvērā pie strūklakas. Patlaban skvērā notiekot dažādi darbi, savukārt ūdens pie strūklakas esot netīrs un duļķains, jo tās baseinā samestas velēnas, kas noraktas skvērā. Viņa vēlējās zināt vai strūklaka tiks iztīrīta un, kad atkal skvēru varēs izmantot iedzīvotāji.


Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētvides departamenta direktoru Raiti Sirmoviču. Viņš sacīja, ka patlaban Palejas ielas skvērā norit plānotie rekonstrukcijas darbi, tiek noņemtas vecās plāksnes un to vietā klās bruģi. Pašvaldība budžetā šim nolūkam atvēlējusi ap 18 000 eiro. Darbus veic SIA “DD Stars”. Pēc skvēra atjaunošanas strūklakas baseins tiks iztīrīts.

Aculiecinieces foto.

Komentāri (0-1/1)

  • Juris
    18.06.2019 23:28
    Neapšaubāmi, velēnas tur pašas sarāpoja iekšā. Karsts taču. Vēlējās atsvaidzināties. Maitas! Par to visa atbildība jāuzņemas Krapam, Kariņam un Levitam. Un vēl Brisele ir vainīga.
    Velns parāvis! Pašu puņķainie kverpļi samet velēnas strūklakā. To neviens neredz un nedzird. Kā parasti vainīgs nevis tas, kurš piedirš, bet tas, kurš momentā nesavāc.

Atstājiet komentāru