2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Iedzīvotāja: Jēkaba ielas rekonstrukcijas laikā neatjauno iebraucamos celiņus pie divām dzīvojamajām mājām

Iedzīvotāja no Jēkaba ielas Jēkabpilī sazinājās ar Radio1.lv un sacīja, ka Jēkaba ielā rekonstrukcijus darbu gaitā netiek atjaunoti iebraucamie celiņi pie divām dzīvojamajām mājām Jēkaba ielā 25 un Jēkaba ielā 27.

“Iepriekš mums pie abām mājām bija  asfaltēti iebraucamie celiņi, lai var iebraukt ar automašīnu. Remontdarbu gaitā tos salauza, ielu un ietves pārraka, bet celiņus tā arī neatjaunoja. Patlaban notiek ietves atjaunošana, tiek liktas apmales, bet celiņu nav. Kā mēs pēc tam ar automašīnu lai tiekam pagalmā, braucot pāri augstajām ietvju apmalēm?” ir neizpratnē iedzīvotāja.

Viņa sacīja, ka runājusi ar strādniekiem, kas veic ielas rekonstrukciju, bet tie atbildējuši, ka neko nezina, kā viņiem likts, tā arī viņi darot. Sieviete arī piebilda, ka Jēkaba ielas rekonstrukcijas laikā no būvdarbu radītās vibrācijas mājai Jēkaba ielā 25 vairākās vietās sienā, savukārt mājai Jēkaba ielā 27 pie pamatiem parādījušās plaisas.  

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētvides departamenta direktoru Raiti Sirmoviču. Viņš sacīja, ka ir lietas kursā par šo radušos situāciju un solīja, ka meklēs iespēju, kā to labot un nodrošināt šiem diviem īpašumiem piekļuvi arī ar automašīnu. Savukārt runājot par plaisām ēku sienās un pamatos, jautājums esot diskutējams, jo vēl jāpierādot, ka plaisas ēkās tiešām radušās būvdarb u dēļ, bet ne agrāk.

Atstājiet komentāru