2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Aculiecinieks: Krustpils saliņā ielu apgaismojums deg gaišā dienas laikā (PAPILDINĀTS)

Aculiecinieks: Krustpils saliņā ielu apgaismojums deg gaišā dienas laikā (PAPILDINĀTS)

Ar portālu Radio1.lv sazinājās Baiba Stalidzāne no Jēkabpils kultūras pārvaldes un paskaidroja, ka vakar Krustpils saliņā apgaismojums dedzis, jo elektriķi labojuši bojājumu.

 

"Sestdien Krustpils saliņai pazuda elektroapgaismojums, par to pašvaldības atbildīgajam speciālistam Pēterim Lazdānam ziņoja apsardzes firma, kura apsargā uz saliņas vairākus objektus. Savukārt Pēteris Lazdāns informēja Kultūras pārvaldi un elektriķus. Svētdien Krustpils saliņā strādāja elektriķi, lai novērstu bojājumu, tāpēc arī kādu laiku dienā dega apgaismojums," skaidro Baiba Stalidzāne.

 

Jau ziņots, ka portāls Radio1.lv svētdien saņēma aculiecinieka foto, kurā redzams, kā gaišā dienas laikā Jēkabpilī deg laternas uz tiltiņa pirms Krustpils saliņas.

 

Bildi iesūtīja jēkabpilietis Jānis, kurš informēja, ka apgaismojums dedzis ne tikai laternās uz tiltiņa, bet arī visā Krustpils saliņā. Viņš vēlējās zināt, kāpēc ielu apgaismojums deg dienas laikā, turklāt vēl svētdienā. Jānis arī piebilst, ka uzņēmums, kas atbildīgs par ielu apgaismojuma uzturēšanu Jēkabpilī, nereti skaidro, ka dienā ielu apgaismoju ieslēdz, lai konstatētu, kur bojātas lampas. Taču tā kā svētdiena ir brīvdiena, tad esot maz ticams, ka apgaismojums Krustpils saliņā ieslēgts, lai pārbaudītu tā kvalitāti.

 

 

Atstājiet komentāru