2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aculiecinieks: Vai drošība mūsdienās nav svarīga?

Aculiecinieks: Vai drošība mūsdienās nav svarīga?

Portāls Radio1.lv saņēma jēkabpilietes Ilonas vēstuli un foto ar jautājumu vai attēlā redzamās ēkas demontāža bijušā uzņēmuma "Jēkabpils labība" teritorijā atbilst drošības noteikumiem.
 
"Labdien! Šodien braucu garām un ieraudzīju tādu brīnumu. Mani interesē vai šāda rīcība ir droša, ka traktors atrodas tieši uz pēdējā stāva betona? Traktors, viekārši stāvēja zem tās ēkas un ar spīlēm ārdīja būves sienas, visinteresantākais tas, ka ēkas ardīšanas darbu viņš veic kaut kur no vidusdaļas, turklāt vidusdaļai jau gandrīz puse ir noārdīta. Savukārt augšējās konstrukcijas no malas izskatījās nestabilas," raksta aculieciniece Ilona.
 
Viņas atsūtīto fotogrāfiju pārsūtījām Jēkabpils būvvaldei ar lūgumu komentēt attēlā redzamo. Atbildi sniedza Jēkabpils pašvaldības būvvaldes vadītājas p.i. Inga Līce-Vilciņa.
 
"2015.gada 12.janvārī šim objektam Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir izdevusi būvatļauju ēku demontāžai. Objekts tika apsekots 2015.gada 11.februārī un neatbilstība darba veikšanas projektam nav konstatēta,' atbild Inga Līce-Vilciņa.
 
Jēkabpils būvvalde ēkas demontāža bīstamu situāciju nesaskatīja.

Atstājiet komentāru