2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Iesūti savu ziņu un par tev svarīgo uzzinās arī citi

Iesūti savu ziņu un par tev svarīgo uzzinās arī citi

Mūsu dzīve ir notikumiem bagāta un par ikvienu no tiem mēs varam izstāstīt savu stāstu, dalīties piedzīvotajā, atklātajā, novērotajā un pieredzē.

Notikumi ar kuriem sastopamies ikdienā ir visdažādākie – saskarsme ar atsaucīgiem un sirsnīgiem cilvēkiem, notiekošais pilsētā vai ciemā, ģimenē, darba kolektīvā, skolā vai sporta komandā, tie ir gan priecīgi, gan satraucoši, gan par notikušiem vai gaidāmiem pasākumiem, kā arī par situācijām, kuras esam novērojuši un uz kurām meklējam atbildes. Pasaule ap mums ir dzīva, interesanta un notikumiem bagāta un mums ir iespēja ar to dalīties.

Radio1 ziņu dienesta mērķis ir atspoguļot visu būtiskāko, kas notiek ap mums un tāpēc aicinām ikvienu piedalīties tā satura veidošanā.

Iesūti uz epastu redakcija@radio1.lv savu ziņu, stāstu vai jautājumu un mēs to pastāstīsim citiem.

Tavu stāstu, ziņu vai jautājumu izmantosim satura veidošanā ziņās portālā Radio1.lv, Jēkabpils Radio1 ēterā un reklāmas laikraksta “Ceturtdiena” ziņu sadaļā. Tā par Tev būtisko uzzinās maksimāli plašs lasītāju un klausītāju loks.

Radio1.lv – informācija un diskusijas!

Komentāri (0-4/4)

  • kurmis
    02.07.2018 18:22
    Daugavas racējiem uzrodas konkurents
    Egons Mudulis, 2015. gada 4. februāris 09:23
    Par 0,5 milj. eiro pētīs Dņepras–Vislas savienojumu; no Daugavas kuģošanas projekta neatsakās

    Plašāk lasiet rakstā Daugavas racējiem
 uzrodas konkurents
 trešdienas, 4. februāra, laikrakstā Dienas Bizness (4. lpp.)!
  • Guest
    02.07.2018 18:21
    Labdien,vai atjaunotaja Kurzemes iela Jekabpili bus aisarbarjeras jo cilveki iet pari celjam kur pagadas .
  • Guest
    02.07.2018 18:20
    Sveicināti! Prieks par jauno baseinu. Bet diemžēl invalīdus tas īpaši neiepriecina.Dārgi! Kāpēc tikai pirmdienās šī skopā 30% atlaide.Un ja šinī laikā nekādi nevar apmeklēt.Ar ko tad invalīdi apgrūtina citā laikā un dienā? Cik ļoti baseins nepieciešams invalīdiem neskaidrošu, tas visiem zināms.Vien teikšu,ka Salā bija lētāk un ērtāk ,neskatoties uz ceļa izdevumiem.Vai pašvaldība nevarētu nedaudz padomāt par mums?
  • Svetciks
    02.07.2018 18:16
    Labdien!
    Rīgas iela daļēji ir jau atjaunota, cik man zināms, pēc Eiropas standartiem. Bet nu esmu novērojusi, ka gājēju pāreja Rīgas ielā pretī Kultūras namam, nu diez vai tam atbilst, un nakts tumšajā laikā ir bīstama. Braucot ar automašīnu naktī sliktā apgaismojuma dēļ, tā ir ļoti grūti saskatāma. Protams Jēkabpils iedzīvotāji jau pieraduši, ka tur ir gājēju pāreja un braucot cerams ir uzmanīgi. Bet kā ir ar tiem, kas nav no Jēkabpils, vai paspēs to laicīgi pamanīt? Kultūras namā notiek pasākumi, arī saliņa blakus, tātad gājēji tur nav retums. Manuprāt tur jābūt papildus apgaismojumam, tieši uz gājēju pārejas, un arī ceļazīmei jābūt uz zaļā fona, lai to varētu ātrāk ievērot.
    Ar cieņu, Svetlana.

Atstājiet komentāru