2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Aculiecinieks: Jēkabpilī vairāku ielu iedzīvotāji apledojuma dēļ ar grūtībām tiek laukā no mājām (FOTO)

Aculiecinieks: Jēkabpilī vairāku ielu iedzīvotāji apledojuma dēļ ar grūtībām tiek laukā no mājām (FOTO)

Pie portāla Radio1.lv versās Jēkabpils Jāņa, Mednieku, Kalna un Kurzemes ielu iedzīvotāji, kuriem par spīti atkusnim, neļauj normāli pārvietoties apledojušās mazās ieliņas. Viņi norāda, ka šīs ielas nekad netiek kaisītas un situācija ir tik nelabvēlīga gājiem un autobraucējiem, ka iedzīvotāji ir gatavi vērsties pie nacionālā medija “Bez tabu”, vienīgi esot kauns celt neslavu savai pilsētai.

Bildes ar situāciju šajās mazajās ieliņās publicētas arī sociālajā vietnē facebook.com. Lūk, daži no komentāriem, kas pievienoti fotoattēliem sociālajā tīklā:

- Vismaz viens cilvēks ir kas uzdrošinājies kaut ko darīt. Varbūt līdzēs kaut kas. mēs dzīvojam kā "suņu ciemā" nekad netīra sniegu un nekaisa ar smiltīm.

- Sandra Mikanovska vēlos pievērst jūsu uzmanību šai problēmai. No mājām iziet nav iespējams. Un tā nav pirmo gadu. Vairāki cilvēki dažu gadu laikā ir lauzuši ķermeņa daļas. Nevēlos, lai mana vecmāmiņa būtu STARP viņiem. Varbūt var vērsties pie instancēm?

- Kā savādāk Jēkabpils atbildīgās instances, lai uzzina kādi pilsētā ceļi untt..? Visi ir tik ļoti aiznemti ar darbiem, ka ar visu netiek galā!! Tik interesētu ar kādiem darbiem tie cilvēki nodarbojas ikdienā, darba laikā?!? Laikam pa šīm ziemām siltumnīcas dārzos ceļ. Kas var iedomāties, ka Decembra mēnesī kaut kur ledus, sniegs untt.????

- Paši jau arī ar kājām nestaigā, mēs jau tie mirstīgie, kam problēmas ar ceļiem. PIETIEK KLUSET!!!

Portāls Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieku saimnieciskajos jautājumos Aivaru Krapu, lai informētu par situāciju Mednieku, Jāņa, kalna un Kurzemes ielās.

“Patiesībā tas izbrīna, ka atkusnī ir šāds apledojums. Došu rīkojumu atbildīgajam darbiniekam aizbraukt uz vietas un izvērtēt situāciju. Ja iedzīvotāju sacītais atbildīs patiesībai – ielas šodien nokaisīsim,” solīja Aivars Kraps.

Komentāri (0-5/5)

  • dago
    02.07.2018 18:33
    Ko satraucaties par ielam, ja reiz man Riga prasija, kur ir Jekabpils, varbut dzilos laukos. Datu sistema neatpazist.
  • meita
    02.07.2018 18:33
    Un lūk parādās tava būtība, Zita! Nesudzeties. Lūk kāpēc mēs ciešam no tā, ka valdība mūs ņem priekšā. Nevajag KLUSET, ir jāpieprasa to, mums jāsaņem no pilsētas, jo ja kaut ko salauzuši, tev pilsētā ārstēšanos neapmaksā.
  • Marina
    02.07.2018 18:33
    Лю-ю-ю-ди..... Смеяться или плакать? Господин Крап даст указания работникам ..... Господин Крап, а разве улицы не должны содержаться в надлежащем порядке? За наши же налоги? Без наших напоминаний?
  • jekabpiliete
    02.07.2018 18:33
    Nepiekrītu Zitai.
    Nerunā muļķības, ja pati nebrauc pa šīm ielām. No mājās nav iespējams iziet, cilvēki pat uz veikalu nevar aiziet. Veci cilvēki mašīnas nevada, mosties!
    Neciešu, kad muld aplamības par lietām, ar ko nav saistita. Jebkurš, kas dzīvo kalna rajonā piebalsoja. Kā pārvietoties nav iespējams, jo ledus no grants ceļiem ledus nokust lēni.
    Ja pret pilsētas vadību jāvēršas caur masu medijiem, tātad tā nav pareiza pilsētas vadība. Iedzīvotājiem ir tiesības pieprasīt to, kas viņiem pienākas!
  • zita
    02.07.2018 18:33
    Nu bļāviens, mīļie ļaudis, ir taču ziema ar nepastāvīgiem laika apstākļiem. Visi pilsētā pieraduši, ka visu uz paplātes pienes. Es cik reizes no Medņiem rītos braucu slapju muguru uz darbu un man pat prātā nenāk ķādam sūdzēties. Vienkārši lēnāk un prātīgāk un viss, tūliņ taču pats nokusīs

Atstājiet komentāru